GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Gent

Gent is een leuke Oost-Vlaamse stad waar u heerlijk kunt eten, maar ook uw ogen uit kunt kijken. Geniet van het mooie centrum, overal waar u kijkt is wel iets te zien dat de verbeelding prikkelt. België is natuurlijk niet heel ver, maar het is veel fijner om rustig en niet gehaast deze stad te ontdekken. Er zijn genoeg goedkope hotels in Gent te vinden, dus duur hoeft het in ieder geval niet te zijn. Bekijk onze top 10 goedkoop hotel Gent maar eens.

BEKIJK DE TOP LIJST

Ga je in een hotel overnachten dan wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk uit zijn! Ook als je naar Gent gaat dan zal je niet te veel willen betalen voor een hotel. Gelukkig is een goedkoop hotel Gent niet moeilijk te vinden. Neem maar eens een kijkje op deze pagina en je zal dan vele hotels zien waar je in kunt overnachten.

Er zijn hotels door de hele stad te vinden. Ook voor jouw budget zal er een hotel te vinden zijn. Zie hiernaast onze top 10 lijst van goedkoopste hotelletjes.

Ontdek Gent

Ben je op zoek naar een leuke stad om een stedentrip naar te ondernemen dan zal je ook een leuke tijd in Gent hebben. Deze stad heeft voldoende musea en mogelijkheden om je lange tijd te vermaken. Zowel voor jong als oud. Wanneer je van bloemen en planten houdt dan zal Gent je ook zeker aanspreken. Het is een stad die ook wel bekend staat als de Arteveldestad en dit is omdat het een uitgestrekt gebied heeft met vele bloemenkwekerijen en plantenkwekerijen. De inwoners van Gent die spreken onderling Gents maar ook wordt er Vlaams gesproken wat voor ons Nederlanders makkelijk te begrijpen is. Er zal in deze stad geen probleem ontstaan met de taalbarrière. Kortom een hele leuke bestemming voor een weekend weg!

Een stedentrip naar Gent

Gent is de ideale stad voor een stedentrip en vooral als je van oude gebouwen en speciale gebouwen houdt dan is het een interessante stad. De stad die op papier namelijk meer dan 9800 gebouwen met het kenmerk waardevol ontroerend goed. Het kan dan ook leuk zijn om lekker door de stad te lopen en dan te zien wat voor gebouwen er allemaal te vinden zijn. Een voorbeeld van een fraai gebouw dat is het Gravensteen. Dit is een kasteel wat hoog op water gebouwd is. Het is een prachtig gebouw om te zien. Dit kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en er is een verdedigingssysteem wat nog helemaal in takt is. Gent is de stad die ook bekend staat om de drie torens. Dit zijn de torens van de kerken en deze torens zijn van de Sint-Niklaaskerk, het Belfort en de Sint-Baafskathedraal. Naast deze drie kerken zijn er nog vele religieuze gebouwen te bekijken.

Een hotel in het centrum van Gent

Het is leuk om een voordelig hotel in het centrum van Gent te boeken. Hier zit je dan dicht bij alle bezienswaardigheden. In het centrum zijn ook vele musea te vinden en er zal ook een museum te vinden zijn wat jouw interesse heeft. Een leuk museum is het designmuseum met vele meubels en het design door de jaren heen. Wil je meer over de stad Gent weten dan kun kun je een bezoek brengen aan het Stadsmuseum Gent. . Kunstliefhebbers die kunnen hun hart ophalen in het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst. Ook het museum voor Schone Kunsten is dan de moeite waard. Daarnaast is er dan ook nog de kunsthal van de Sint-Pietersabdij. Hou je van cultuur en oudheden dan is een bezoek aan te raden en dit zal dan ook een bezoek zijn wat je lang zal heugen.

Het juiste hotel in Gent vinden

Voor jou zal het belangrijk zijn dat je het juiste hotel in Gent gaat vinden. De prijs is dan belangrijk maar ook het aantal sterren van het hotel. Ben je een beetje luxe gewend dan is dit bij de hotels uiteraard ook mogelijk. Ook dan zal je zien dat je voor een lage prijs een mooi hotel kunt boeken. De hotels die bieden bijna allemaal voldoende mogelijkheden om te parkeren en als je ervoor kiest om met het openbaar vervoer te gaan dan is dit ook mogelijk. Ook in de stad zelf is er voldoende mogelijkheid om je met het openbaar vervoer te verplaatsen. Wandelen door de stad is ook aan te raden. Wanneer je op deze manier de stad verkend dan zal je dit mogelijkheid geven om in alle rust de pracht en praal van Gent te bekijken. Er is dan ook voldoende om te zien,

Het juiste hotel voor de juiste prijs

In Gent zal je het juiste hotel voor de juiste prijs vinden. Ook als je met het hele gezin gaat dan zijn er familiekamers te vinden voor een betaalbare prijs. Dit geeft jullie dan de kans om in alle rust deze mooie stad te verkennen en daarna ’s avonds het hotel op te zoeken. De hotels in de stad die hebben ook diverse faciliteiten en er zijn ook voldoende hotels waar je dan een verfrissende duik in het zwembad kunt nemen. Wat de reden ook is dat je Gent gaat bezoeken je weet nu dat er voldoende mogelijkheden zijn om een goedkoop hotel te boeken. Zelfs als je last minute naar Gent wilt gaan dan is dit geen enkel probleem en dan zal je ook voor een lage prijs een goed hotel kunnen boeken.

1
Hotel Gravensteen

Op nummer 1 midden in het centrum van Gent vind je dit voordelige hotelletje!

2
Hotel Flandria-centrum

Gastvrij hotel op een goede locatie ten opzichte van het centrum. Te voet bent u overal zo en in het hotel kunt u zich na een drukke dag in alle rust terugtrekken.

3
Campanile Gent

U kunt wel een goedkoop hotel gevonden hebben midden in Gent, maar vergeet niet de parkeerkosten daarbij op te tellen. Het goedkope hotel Campanile Gent is ideaal als u met de auto komt, want u parkeert daar gratis, waardoor u verblijf ook echt goedkoop is.

4
Parkhotel

Een mooi gerenoveerd hotel op loopafstand van het gezellige centrum van Gent. Het hotel is volledig uitgerust om u een goede tijd te bezorgen.

5
Hotel Adoma

Als u met de trein komt dan stapt u na aankomst zo binnen in dit hotel. Geen zoektocht met koffers door de stad. U kunt meteen de koffers wegzetten en erop uit.

6
ibis Gent Centrum Opera

De naam van dit hotel omschrijft precies wat het is. Een Ibis hotel in het centrum van Gent en dan weet je dat je goed zit.

7
Hotel Monasterium PoortAckere

Een heel bijzonder kloosterhotel in Gent. Dit verblijf zult u niet snel vergeten, maar luxe moet u niet verwachten.

8
Hotel Onderbergen

Een prachtig hotel in het midden van het historische Gent aan de rivier gelegen. De kamers zijn in een boetiekstijl ingericht en ademen rust uit.

9
Holiday Inn Express Gent

Dit is een milieubewust, duurzaam hotel in de buurt van Gent. Recente bezoekers prijzen vooral dat het hotel heel schoon is en vriendelijkheid van het personeel.

10
Hotel Cathedral

Een betere locatie in Gent is er niet te vinden, want vanuit dit hotel kun je de Sint-Baafskathedraal haast zien liggen.