GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Alkmaar

Het leuke, pittoreske Alkmaar heeft veel te bieden. Het is leuk om hier een nachtje te verblijven, waardoor u op uw gemak van Alkmaar kunt genieten. Dit hoeft gelukkig niet altijd duur te zijn. Bekijk onze top 5 eens van goedkope hotels in Alkmaar.

BEKIJK DE TOP LIJST

Alkmaar is een stad die vooral bekend is van de kaas. Toch is er nog meer in deze stad te ontdekken. Er komen veel toeristen naar de stad die daar een leuke tijd hebben. Dit kan ook voor jou gelden als je besluit een bezoek aan de stad te brengen. Het is dan verstandig om een goedkoop hotel Alkmaar te boeken. Dit kan snel en makkelijk en dat kan zelfs op deze pagina. Wanneer je dit doet dan weet je dat je niet alleen gaat verblijven in een voordelig hotel maar ook in een net hotel. Dat zijn ook de wensen van de gasten. Ze willen niet te veel betalen maar als ze een kamer boeken dan willen ze wel dat deze schoon is.

Bij de hotels die wij je aanbieden daar is dit het geval. Deze hotels die hebben ook allemaal vriendelijk personeel die je graag van dienst zijn. Zoals je ziet hebben wij een top vijf van beste hotels van Alkmaar opgesteld. Deze zijn voordelig en daar kun je makkelijk boeken. Besluit je om last minute naar deze stad te gaan dan is dat ook geen enkel probleem. Nog steeds zullen er dan nog voldoende hotels zijn waar je terecht kunt. Daarbij zal je dan ook weer een lage prijs betalen. Je houdt dan geld over om op de trip zelf te besteden.

Zo vanuit je hotel naar de Kaasmarkt

Wanneer je Alkmaar bezoekt dan moet je echt de Kaasmarkt bezocht hebben. Dit is een markt die al meer dan vier eeuwen een traditie is. Jaarlijks komen er duizenden toeristen naar de stad alleen om deze markt te bezoeken. De Kaasmarkt die kun je vinden op het Waagplein en deze vindt plaats voor het waaggebouw. De kaasmarkt ws vroeger vier dagen per week. Nu is het nog eenmaal per week op vrijdag en dit is dan van april tot september. Het leuke aan de markt is dat er nog echte kaasdragers te bezichtigen zijn. Wanneer je een bezoekje aan de markt brengt dan zal je niet alleen alles over de kaas leren maar ook over de kaasdragers. Ben je van plan deze markt te bezoeken dan is het raadzaam om een hotel vlakbij deze markt te boeken. Dit is mogelijk en je kunt dan zo vanuit je hotel naar de markt lopen.

Veel andere bezienswaardigheden in Alkmaar

Alkmaar mag dan wel bekend zijn om de kaasmarkt toch zijn er nog vele andere bezienswaardigheden. Je zou een aantal van de mooie gebouwen van de stad kunnen bezichtigen. Het huis met de kogel en ’t Kruithuisje zijn dan aanraders. Verder is het Stadhuis een fraai gebouw en mag een bezoek aan de kaasfabriek Eyssen niet ontbreken. De stad kent in totaal dertien kerken en vele daarvan zijn ook te bezoeken. Wanneer je dan ook een liefhebber bent van deze gebouwen dan is Alkmaar ook een aanrader. De Grote Sint-Laurenskerk (ook wel de Grote Kerk genoemd) en de Sint-Laurentiuskerk zijn dan kerken die je echt bekeken moet hebben.

De Zaanse Schans maakt het boeken van een hotel waard

Nederland kan een heel idyllisch voorkomen hebben. Dit zie je goed terug als je een bezoek aan de Zaanse Schans brengt. Je ziet hier echt een Nederlands beeld. Dit zijn dan molens en vrije natuur. Het is heerlijk om hier rond te lopen. We mogen gerust stellen dat als je hier hebt rondgelopen dat je dan helemaal tot rust bent gekomen. Kies je ervoor om een hotelovernachting in Alkmaar te boeken dan is dit het alleen al waard als je een bezoek aan de Zaanse Schans gaat brengen.

Toch is er meer mooie natuur om te bezoeken. Ook het strand van Schoorl aan Zee en de Schoorlse Duinen die zijn zeker het bekijken waard. Deze liggen op korte afstand van de stad Alkmaar. Rij jee nog iets verder dan kun je een heuse klompenmakerij bezoeken. Wanneer je met je gezin bent dan is het ook leuk om een bezoek te brengen aan attractiepark de Goudvis.

Een goedkoop hotel Alkmaar is snel te vinden

Het is helemaal niet moeilijk om een goedkoop in Alkmaar te vinden. Dat bewijst deze website je wel. Wanneer je een bezoek brengt dan zal je echt onder de indruk zijn wat de stad en de omgeving je te bieden heeft. Het kan dan ook goed zijn dat je al eens een bezoek aan Alkmaar hebt gebracht maar dat je graag nogmaals wilt gaan. Dit kan nu makkelijk en voordelig. Je kiest eerst een goed betaalbaar hotel uit aan de rechterkant bij onze top vijf. Vervolgens kies je de manier van vervoer en wat je allemaal wilt zien. Je zal dan veel plezier hebben in de stad en echt genieten. Dit geldt ook als je graag lekker wilt eten. Er zijn voldoende restaurants die je een heerlijk menu kunnen voorschotelen. Het zal een bezoek zijn waar je dan ook met plezier aan zal terugdenken.

1
High5-hotel-Alkmaar

Knusse en gezellige kamers in het hartje van Alkmaar.

2
Familie Hotel Alkmaar

Grote, frisse kamers/appartementen in het pittoreske centrum van Alkmaar. Ideaal voor families of een vriendengroep.

3
Hotel Stad en Land

U zult van alle gemakken voorzien zijn in dit uiterst gastvriendelijke hotel. Een uitstekende keuze voor een weekendje Alkmaar.

4
Golden Tulip Hotel Alkmaar

In dit hotel komt u letterlijk niets te kort. U kunt goed uitgerust en na een goed ontbijt leuke daguitstapjes maken.

5
Amrâth Hotel Alkmaar

Een uitstekend hotel om volop te genieten van wat Alkmaar en de mooie omgeving te bieden heeft.