GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Almere

Almere is een snelgroeiende, nieuwe stad in Flevoland. De stad bestaat pas sinds 1976, maar is bijzonder levendig. Die typisch Nederlandse polderse omgeving is een bezoekje waard. Wij hebben een top 5 samengesteld van goedkope hotels, maar dit zijn tevens de beste hotels die Almere de bieden heeft.

BEKIJK DE TOP LIJST

Almere is een stad die snel groeit. Het is een stad in Flevoland waar de eerste woning pas in 1976 werden opgeleverd. Het is de tweede stad in de provincie na Lelystad. Toch is het ook in deze stad ook gewoon mogelijk een goedkoop hotel Almere te boeken. Dit kun je uiteraard op deze pagina doen. Het zal je vast niet zijn ontgaan en wij hebben een top 5 voor je gemaakt. In deze lijst zie je goede hotels en dit zijn zelfs de beste hotels die Almere te bieden heeft. De prijzen van deze hotels zijn betaalbaar en er is dan ook voor iedereen het juiste hotel te vinden.

Almere is een stad die makkelijk te bereiken is. Het ligt ook redelijn centraal en is van iedere kant van ons land goed per auto en openbaar vervoer te bereiken. Het is misschien de meest voor de hand liggende stad als je aan een stedentrip denkt. Toch is het wel een goed idee om eens een kijkje in de stad te nemen. Je ziet dan met eigen ogen hoe snel een stad kan groeien. Natuurlijk kun je dan ook een uitstapje maken naar Lelystad als je besluit in Almere in een hotel te overnachten. Ook als je niet voor je plezier naar de stad gaat maar voor het werk of voor familie is het leuk dat je niet weet dat er een voordelig hotel is om in te overnachten.

Vanuit je hotel zo de bezienswaardigheden van Almere bezoeken

De stad die heeft een rijk archeologisch bodemarchief. Veel vindplaatsen die zijn ook bewaard gebleven Een aantal daarvan die zijn als ontmoetingsplaats ingericht. In de bodem zijn ook veel scheepsraden uit de Zuiderzee-tijd te bewaard gebleven. De stad die staat vooral bekend om de architectuur. Er zijn veel bijzondere bouwwerken in deze stad te vinden. De gemeente die investeert ook flink om steeds weer nieuwe projecten mogelijk te maken. Mooie voorbeelden hiervan zijn de Realiteit, de Fantasie en de Eenvoud. Dit zijn woonwijken waar de bewoners zelf de mogelijkheid hebben om de eigen woning te ontwerpen. De liefhebbers van fraaie gebouwen (en uiteraard architectuur) die zullen een zeer leuke tijd hebben in Almere. Er zijn meerdere gebouwen die echt bekeken moeten worden.

Het stadscentrum heeft fraaie gebouwen. De winnaar van de Architectuurprijs van 2006 is gewonnen door het Citadel. Naast dit gebouw is ook de Nieuwe Bibliotheek de moeite waard om te bezoeken. Deze won dezelfde prijs voor de architectuur in 2010. Het Mode Centrum Almere wordt ook wel een UFO genoemd. Dit is al goed vanaf de snelweg de A6 te zien. Een gebouw wat ook vanaf deze snelweg te zien dat is het Kasteel Almere. Dit is echter een gebouw wat nooit is afgemaakt. Een ander fraai gebouw dat is The Wave. Hier heeft de gevel golvend water aan de voorkant. We noemden net al dat bewoners de eigen huizen kunnen ontwerpen in enkele woonwijken. Toch zijn er ook woontorens die door een architect zijn ontworpen en die leuk zijn om eens langs te gaan. Dit is het Panoramique en de Rooie Donders.

Een hotel geeft je de mogelijkheid goed van een evenement te genieten

Almere doet haar best ook veel evenementen te organiseren. Het Haven Festival is leuk als je het kijken naar boten kunt waarderen. Ook de Libelle Zomerweek die wordt in de stad gehouden. Verder zijn dan nog het Hardshock Festival en het Free Festival in de stad. Bezoek je een evenement dan is het ook verstandig om een goedkoop hotel Almere te boeken. Je kunt dan het evenement helemaal bijkomen in een fijn hotel. Jij hebt het waarschijnlijk al gezien maar op deze pagina hebben we ook een top 5. Hier zie je de beste hotels die de stad te bieden heeft. Het zal je dan vooral verbazen hoe voordelig deze hotels te boeken zijn.

Recreƫren in de natuurgebieden in Almere

Hou je van wandelen of fietsen dan zou je een bezoek aan de natuurgebieden in de stad kunnen brengen. Het Kotterbos en het Vroege Vogelbos biedt je rust en ontspanning. Er is ook de Groene Kathedraal. Dit zijn bossen die lijken neergezet om een kathedraal weer te geven. Hou je van water en stranden dan ook is er voldoende keuze. Je zou dan een bezoek kunnen brengen aan het Almeerderstrand of aan de Lepelaarplassen. Verder kun je dan ook een kijkje bij het Weerwater nemen.

Een hotel boeken in Almere geeft je een goede indruk van de stad

Je hebt nu een hele goede indruk van Almere. De kans is groot dat je dit moois met eigen ogen wilt zien. Dit is gewoon mogelijk. Je bent er snel met de auto of met het openbaar vervoer. Ook een aanrader is dan om een voordelig luxe hotel te boeken. Je hebt dan de mogelijkheid om de stad te bezoeken en daarna te relaxen in het hotel. Daar zou je dan een massage kunnen nemen of een behandeling in de spa boeken. Verder zijn er ook voldoende hotels met een eigen zwembad te boeken. Daar kun je dan een verfrissende duik nemen om de dag mee te beginnen of de dag juist mee af te sluiten.

 

1
Bastion Hotel Almere

Een ideaal hotel als u met de auto komt. Genoeg ruimte om te parkeren, snel in Almere, maar ook gemakkelijk de omgeving verkennen.

2
Anno

Een uniek hotel midden in het centrum van Almere. Neem je uitgaanskleren mee, want 's avonds verandert de bar en het restaurant in een heuse discotheek!

3
Hotel Finn

Modern en gezellig uitziend hotel in een levendige buurt in Almere. De kamers zijn rustig en u bent verzekerd van een goede nachtrust.

4
Apollo Hotel Almere City Centre

Met een overnachting in dit mooie en stijlvolle design hotel zult u volop kunnen genieten van Almere.

5
Van Der Valk Hotel Almere

Heerlijk relax hotel met binnenzwembad, gratis Wi-Fi en fitnessruimte. Wel op een afstandje van het centrum gelegen, maar ideaal voor uitjes in de omgeving van Almere.