GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Arnhem

Arnhem, de gezellige hoofdstad van Gelderland met een rijke gescheidenis. Ook vandaag de dag is het een bezoekje waard met genoeg bezienswaardigheden in en rond de stad. Heel gemakkelijk kunt een goedkoop hotel vinden op deze websites zodat u net iets langer van Arnhem kunt genieten.

BEKIJK DE TOP LIJST

In Arnhem is het helemaal niet zo lastig om een voordelig hotel te vinden. Een goedkoop hotel Arnhem dat is dus makkelijk te boeken. Je zal niet voor niets op deze pagina zijn gekomen en je zal nu snel zien welke hotels er voordelig en goed zijn. Begin maar eens met het kijken aan de rechterkant van deze pagina. Daar zie je tien hotels die goed beoordeeld zijn door gasten. Ook zijn dit hotels met goede faciliteiten. Het hangt natuurlijk van je budget af welke luxe je kunt boeken. Toch zal je zien dat er voor mensen met een lager budget de mogelijkheid is om te verblijven in een voordelig en goedkoop hotel.

Kijk wel goed naar de faciliteiten die de hotels te bieden hebben. Misschien ben je wel op zoek naar een hotel met een spa om lekker te relaxen. Dit kun je makkelijk vinden en bij de hotels op deze pagina staat duidelijk aangegeven welke faciliteiten er beschikbaar zijn. Wanneer je het juiste hotel hebt gevonden om te overnachten dan kun jij je helemaal richten op de stad zelf. Daar is dan voldoende te doen om de dag mee te vullen. In de avond (of nacht) ga je dan naar je hotel en daar geniet je van je verdiende nachtrust.

Wat is er allemaal te beleven in en rondom Arnhem?

Een bezoek aan Arnhem betekent dat jij je niet snel verveelt. Het maakt dan niet uit of je graag musea bezoekt, van natuur houdt of lekker wilt stappen. De stad heeft voor jong en oud wat te bieden. Laten we maar eens beginnen met de natuur. Het is zo dat deze stad behoort bij de zeven groenste steden van Nederland. Een derde van alle openbare ruimten die zijn dan ook groen. Dit maakt de stad ook geschikt om lekker doorheen te fietsen en te wandelen. Hou je hiervan dan zijn er voldoende fiets en wandelroutes om te volgen.

Wil je geen route volgen maar lekker rondlopen door een park dan is er keuze genoeg. Er zijn vijftien parken in de stad. Vaak zie je hier dan ook indrukwekkende huizen in het park staan. Dit komt omdat het eerder privé bezit was. De rijke families verkochten de grond later en het werd dan een openbaar park. Je ziet dan ook in het park vaak nog het landhuis waar de familie woonde. Het Park Sonsbeek is hier een mooi voorbeeld van. Hier is het Guis Sonsbeek in te vinden. Een ander leuk park is Zypendaal. Hier heb je niet alleen het park waar je doorheen kunt wandelen maar deze heeft ook een heus kasteel. Dit is erg leuk om een bezoek aan te brengen met het hele gezin.

Je hoeft niet door parken heen te wandelen om van Arnhem te genieten. Hou je van winkelen dan kun jij je hart ophalen. De binnenstad die biedt veel winkels en je kunt er shoppen tot je erbij neervalt. Dit is ook waarom het een stad is die echt geschikt is om met de hele familie te bezoeken.

De Arnhemse meisjes

De naam doet misschien anders vermoeden maar de Arnhemse meisjes dat is een lekkernij. Breng je een bezoek aan de stad dan moet je deze echt proeven. Het zijn koeken van bladerdeeg. Deze zijn dan flink bestrooid met suiker. Al vanaf het jaar 1829 zijn de koeken in de stad te vinden. Wanneer je een kop koffie of thee gaat drinken in een café dan heb je ook de mogelijkheid om deze te bestellen. Wil je dus iets typisch Arnhems proeven dan weet je wat je bij de koffie moet nemen. Natuurlijk zijn er ook voldoende hotels in de stad die je de mogelijkheid deze lekkernij bij een kp koffie of thee te bestellen.

De bezienswaardig in de stad

Er zijn veel bezienswaardigheden die bezocht kunnen worden. Wil je meer weten over religie of ben je een liefhebber van religieuze gebouwen dan zijn er een aantal kerken die bezocht kunnen worden. De Sint-Eusebiuskerk en de Sint-Walburgisbailiek zijn mooie voorbeelden. Deze zijn ook open voor het publiek om te bezoeken. Verder is het stadskasteel het Duivelshuis leuk om te bezoeken. Castra Herculis is een voormalig fort en is overgebleven uit de Romeinse tijd toen dit gebied deel was van het Romeinse Rijk. Dit is ook een indrukwekkend gebouw om te bekijken.

Een hotel boeken is aan te raden als je wilt gaan stappen

Zoek je een goedkoop hotel Arnhem omdat je wilt stappen in de stad? Dit is ook mogelijk en het is een prima keuze om dan een hotel te boeken. De stad heeft een zeer actief uitgaansleven. Vooral de Korenmarkt biedt je veel waar leuke kroegen en dancings. Ga je in de zomermaanden dan kun je bij de Rijnkade terecht. Hier zal je vele gezellige terrassen vinden. Natuurlijk heeft de stad ook voldoende restaurants en eetgelegenheden. Het is hier mogelijk om een snelle hap te nemen maar je kunt er ook voor kiezen om samen met je partner heerlijk romantisch te dineren. Je weet dat je na het stappen of het eten terug naar je hotel kunt en daar in alle rust gaat overnachten.

1
Dutch Hotel

Een eenvoudig, verzorgd hotel in het centrum van Arnhem. Een uitstekende keuze voor één nachtje Arnhem.

2
Postillion Hotel Arnhem

Wat is belangrijker: uiterlijk of het innerlijk? Dit hotel ziet er van buiten niet zo aantrekkelijk uit, maar binnen is het er prima vertoeven.

3
Hotel Trix

Dit hotel biedt prachtige kamers gelegen tussen de stad Arnhem en de natuur van de Veluwe. Een ideaal hotel voor een veelzijdig weekendje weg.

4
DroomPark Hooge Veluwe Suites

Smaakvol ingerichte kamers met Veluwe thema. Het hotel ligt dan ook op de rand van het Park de Hoge Veluwe. Ideaal voor een mooie vakantie.

5
Hotel Arnhem Centraal

Een gastvrij hotel in het centrum van Arnhem. Ze zien u graag komen en u zult zich op uw gemak voelen in Arnhem.

6
B&B Townhouse10

Stijlvolle kamers in een accommodatie dat de intieme sfeer van een bed & breakfast heeft, maar met de service van een hotel.

7
Holiday Inn Express Arnhem

Uitstekend hotel met ruime kamers in het centrum van Arnhem. Geniet van een zorgeloos verblijf.

8
Hotel Molendal

Een prachtig historisch hotel met mooi ingerichte kamers. Een echte aanrader en een aangenaam verblijf is gegarandeerd.

9
Van der Valk Hotel Arnhem

Kwaliteit zoals u altijd kunt verwachten van Van der Valk. Rustig aan de rand van Arnhem gelegen, waardoor u alle kanten op kunt. Uw auto staat ook nog eens gratis voor de deur geparkeerd.

10
NH Arnhem Rijnhotel

Luxe voor een mooie prijs. Voor een fijn en prettig verblijf in de buurt van Arnhem en aan de oever van de Rijn kunt u zonder meer terecht bij NH Arnhem Rijnhotel.