GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Boedapest

Boedapest is een prachtige en goedkope stad. Het is maximaal genieten voor een kleine prijs, daar kan werkelijke niets tegenop. Hou geld over door in een goedkoop en uitstekend hotel te verblijven in Boedapest. Bekijk onze top 10 Goedkoop hotel Boedepest om er achter te komen waar u moet zijn.

BEKIJK DE TOP LIJST

Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, is een parel van een stad. De grote rivier die Boeda en Pest scheidt, stroomt midden door de stad en dit levert mooie plaatjes op. Het ligt er natuurlijk aan op welke oever je verblijft, maar vanuit het grotere Pest gezien ligt Boeda aan de andere kant van de rivier op een heuvel. De meeste hotels, ook de goedkopere, liggen overigens in Pest. Vanuit daar is het een mooie wandeling, over één van de bruggen, de heuvel op en dan over de rest van de stad heen te kijken. Er is nog veel meer moois te bewonderen in Boedapest, maar vakantie moet ook genieten zijn. Genieten kan in één van de vele warm water baden waar Boedapest bezaaid mee is. Het is heerlijk en u zou het zeker eens moeten proberen. Vergeet dus niet uw zwemkleding, ook niet in de winter want de baden zijn altijd geopend. Het aller mooiste aan Boedapest is echter misschien wel dat je zoveel krijgt voor zoveel weinig geld. Dit geldt ook voor hotelovernachtingen. De prijs die u betaalt voor een budget hotel in Nederland daar krijgt u een aangenaam goedkoop hotel Boedapest voor terug.

Boedapest een stad op de grens

Boedapest is een prachtig stad aan de Donau. De Donau is een belangrijke rivier die ontspringt in Duitsland en uitmondt in de Zwarte Zee. De rivier heeft decennia lang een natuurlijke grens gevormd tussen het Romeinse rijk en de landen die daar ten noorden van lagen. Boedapest is echter niet gebouwd op een Romeinse stad. De Romeinse nederzetting of beter gezegd legerbasis ligt net iets ten Oosten van de stad en die kunt u vandaag de dag nog bezoeken.

Boedapest is door de eeuwen heen door veel verschillende volkeren bezocht. De Hunnen, de Hongaren, de Mongolen, de Turken daarna werd Hongarije één koninkrijk samen met Oostenrijk. In de Tweede Wereldoorlog werd de stad kort bezet door de Nazi’s. Dat was echter genoeg tijd om letterlijk de hele Joodse gemeenschap te deporteren, die in de eeuwen daarvoor in Boedapest een thuis hadden gevonden en floreerde. Daarna werd de stad bevrijd door de Sovjet-Unie en was Boedapest weggestopt achter het ijzeren gordijn. Overal zijn sporen van deze bewogen geschiedenis te vinden als u maar zoekt.

Goedkoop hotel Boedapest

Hongarije en Boedapest hebben een bewogen verleden achter de rug. Mooie tijden en diep duistere tijden. De herinneringen leven voort, maar gelukkig is de ellende voorbij. Tegenwoordig is het een heel fijne stad om op vakantie te gaan en als je niet beter wist dan zou je haast denken dat het altijd zo geweest is. Zin in een interessante en goedkope stedentrip naar Boedapest? Er zijn volop mogelijkheden om goedkoop te overnachten op uitstekende locaties in goede hotels. Wat wij in Nederland normaal betalen voor een eenvoudige kamer zonder poespas, daarvoor verblijf je in Boedapest in een driesterrenhotel. Wij hebben een top 10 goedkoop hotel Boedapest samengesteld om u op weg te helpen een goed en goedkoop hotel in Boedapest te vinden.

Neem gerust heel de top 10 Goedkoop hotel Boedapest door, want smaken verschillen. De hotels kunnen echter allemaal, stuk voor stuk, prat gaan op een goede klantbeoordeling. U kunt dus met een gerust hart één van deze hotels uit onze top 10 Goedkoop hotel Boedapest boeken.

Tip: Sziget festival

Onder de muziekliefhebber zal het festival wel bekend zijn, want het is één van de grootste festivals van Europa. Uit allerlei landen komen mensen samen om op één van de eilandjes in de Donau, in Boedapest, feest te vieren. Het is een hele belevenis en het festival duurt maar liefst 7 dagen. De festivalgangers bezoeken tussen de acts door de stad en het is een komen en gaan van gezelligheid. Als u geen festival fan bent, maar u houdt wel van gezelligheid dan is het een aanrader om dan naar Boedapest te gaan. Boek wel uw hotel op tijd, want het is dan top drukte.

 

1
Dubai hotel

De locatie van het Dubai hotel is om bij weg te dromen, midden in het centrum. Het ontbijt kunt u echter beter buiten de deur doen, want dat is een beetje magertjes.

2
City Hotel Unio

City Hotel Unio is heerlijk goedkoop. Het hotel is wat oud, maar de staff werkt hard om u een goede ervaring te geven. Ideaal voor een kort verblijf in Boedapest.

3
Six Inn Hotel

Het Six inn Hotel wordt bemand door geweldige medewerkers en het ligt ook nog eens op een goede locatie om Boedapest te ontdekken.

4
Budapest Panorama Central

Van buiten ziet het Budapest Panorama Central hotel er niet geweldig uit, maar binnen zou alles naar wens moeten zijn. Gasten komen hier over het algemeen graag.

5
Budapest Museum Central

Prachtig hotel voor een goede prijs, inclusief ontbijt! Mooie centrale ligging tegenover het Boedapest museum.

6
Garay Terrace Residence

Garay Terrace Residence is een leuk goedkoop hotel, hoewel het lastig te vinden kan zijn die eerste keer. Het hotel ligt op de zesde verdieping van een gebouw. Daardoor heeft u wel een mooi uitzicht van het dakterras.

7
Di Verdi Residence Hotel

Di Verdi Residence Hotel is een spik splinter nieuw hotel en dat is heerlijk. Het is er schoon en comfortabel. U zult er zeker een geweldige tijd hebben voor een aardige prijs.

8
Elit Hotel

Het Elit Hotel is perfect gesitueerd in Boedapest om zoveel mogelijk van de stad te kunnen zien tijdens een korte city trip. Om bij het hotel te komen moet u door een bar, maar laat u niet afschrikken het is er prima verblijven.

9
Esprit Hotel

Esprit Hotel is gelegen op een toplocatie in Boedapest. Het is volop genieten en lekker slapen.

10
The Three Corners Hotel Art Superior

The Three Corners Hotel Art Superior is een vriendelijk hotel op een uitstekende locatie in Boedapest. De prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde en het ontbijt is overvloedig.