GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Breda

Breda is een vriendelijke stad in het Zuiden van Nederland. Kom genieten van de Brabantse gezelligheid, want het is namelijk goed vertoeven in Breda en omgeving. Blijf een nachtje óf meer slapen in een goedkoop hotel om meer uit uw uitstapje te halen.

BEKIJK DE TOP LIJST

Jij bent dus op zoek naar een goedkoop hotel Breda. Dit kan een onmogelijke opgave lijken maar dit is het zeker niet. Het is juist erg makkelijk om een voordelig verblijf te boeken. Dit doe je bijvoorbeeld door voor een verblijf uit onze top vijf te kiezen. Hier zie je de beste en voordeligste die de stad te bieden heeft. Het wil niet zeggen dat het bovenste hotel meteen de voordeligste keuze is. Wel is het zo dat dit een hotel is wat de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit is. Wat wel zeker is dat is dat je zonder problemen een voordelig hotel zal kunnen vinden wat bij je wensen en budget past.

Er kunnen dus meerdere redenen zijn dat je een bezoek aan de stad brengt. Wil je binnenkort er een paar dagen tussenuit of een romantisch weekendje met je partner hebben dan is Breda daar ook goed voor geschikt. Er is een prachtig historische binnenstad. Dit maak het dat het leuk is om hier een wandeling te maken. Vooral als je een romantisch uitje wilt dan is het een goed idee om met je geliefde door de stad te wandelen. Op je gemak bekijk je dan de mooie gebouwen. Af en toe neem je dan plaats in één van de cafés die de stad rijk is. Aan het einde van de dag zoek je een geschikt restaurant. Dit zal echt niet lastig te vinden zijn aangezien er zeer veel leuke restaurants te vinden zijn. Daar genieten jullie dan samen van een romantisch diner. Dit kan dan het moment zijn om weer terug te gaan naar het hotel maar het kan ook zijn dat je besluit het avond en nachtleven van de stad te verkennen.

Waar kun je de bezienswaardigheden vinden

Er zijn vele bezienswaardigheden waar een kijkje te nemen is. De meeste daarvan die zijn gewoon in de stad zelf te vinden. Toch zijn er vlak buiten de stad ook leuke bezienswaardigheden. Het kasteel Bouvigne is daar een mooi voorbeeld van. Dit is een prachtig gebouwd kasteel en zeker het brengen van een bezoek waard. Bezichtig je graag kerken dan zal je een leuke tijd hebben in de stad. Enkele voorbeelden van mooie kerken zijn de Waalse kerk en de Grote- of Onze Lieve Vrouwekerk. Bij deze laatste is ook het praalgraf van Graaf Engelbrecht II van Nassau te bezoeken.

Boek een hotel te middenin de vestingstad

Breda was een vestingstad en er zijn dan ook veel kazernes in de stad te vinden. Een aantal van deze kazernes zijn nu opengesteld voor publiek. Naast de kazernes zijn er ook nog andere militaire objecten die bekeken kunnen worden. Dit is dan bijvoorbeeld van Spanjaardsgat. Dit is een waterpoort die tussen de Granaattoren en de Duiventoren van het Kasteel van Breda ligt. Deze poort die kan alleen van de buitenkant worden bezichtigd. Je bent dan ook al dicht bij de haven en daar zou je dan ook meteen een kijkje kunnen nemen. Kies je voor een hotel middenin de stad dan weet je dat je niet ver hoeft te lopen om de leukste gebouwen en bezienswaardigheden te bekijken.

Beeldende kunst in Breda

Breda is een leuke stad voor de kunstenaars en de liefhebbers van kunst. Jaarlijks worden er de Open Alteliers dagen georganiseerd. Daarbij zijn er dan ook verschillende festivals zoals de cultuurnacht Breda en het Graphic Design Festival. De stad kent ook meerdere kunstinstellingen en een paar mooie voorbeelden daarvan zij. Gebouw C, Artilabo en het Aardappen Imperium. De stad zelf heeft ook door de stad heen diverse kunstwerken. Ook voor de liefhebbers van de kunst is dan goed om eens een lekkere wandeling door de stad te maken.

Musea, voor iedereen wat wils

De geschiedenis van de stad leer je het beste in het museum. Het Breda’s museum is dan ook zeer de moeite waard. Toch zijn er ook vele andere leuke musea die te bezoeken zijn. Voor kinderen en ouders is het leuk om het Miniaturen- en poppenhuismuseum te bekijken. Alles over de stad als vestingstad kun je vinden bij het Museum Oorlog en Vrede. Mannen die van bier houden die zullen het Bierreclame Museum leuk vinden om te bezoeken. De voetbalclub van de stad is ook vertegenwoordigd met een eigen museum. Dit is het NAC Museum. Daarbij is er dan ook een fraaie collectie aan oude koetsen te zien. Dit is bij stalhouderij Hans Joosten en deze is op afspraak te bezoeken.

Een goedkoop hotel Breda is dus welkom als je de stad gaat bezoeken. Je hebt kunnen lezen dat de stad voldoende te bieden heeft om jou een leuke tijd te bezorgen. Denk goed na hoeveel nachten je wilt blijven. Wil je tijdens het carnaval de stad bezoeken dan is het aan te raden om op tijd de boeking te maken. Doe je dit dan ben je verzekerd van een kamer en dan weet je ook dat je niet teveel betaalt.

 

 

1
Premiere Classe Hotel Breda

Een eenvoudig hotel net buiten Breda gelegen. Uitermate geschikt als u met de auto komt, want die parkeert u gratis bij het hotel.

2
Campanile Hotel & Restaurant Breda

Een goedkoop, functioneel hotel aan de ring van Breda. Ideaal als u met de auto komt, want dan kunt u ook de prachtige Brabantse omgeving in.

3
Novotel Breda

Nette, schone kamers net buiten Breda. In de buurt van het bos en de snelweg. U kunt zich dus vermaken dichtbij het hotel, maar bent ook snel in bijvoorbeeld het historische centrum van Breda of ergens anders in Brabant.

4
Bastion Hotel Breda

Een keurig hotel net buiten Breda. Het hotel is uitstekend bereikbaar met de auto en vormt een ideale uitvalsbasis om Breda en omgeving te verkennen.

5
Hotel Sutor

Fijn en goed verzorgd hotel in het historisch centrum van Breda. Een aanrader als u wilt genieten van het 'Bourgondische' Breda.