GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Dordrecht

Dordrecht is niet alleen een prachtige, historische stad, maar het ligt ook nog eens in de wonderschone, groene omgeving van de Biesbosch. Dordrecht en omgeving hebben genoeg te bieden voor een leuk weekendje weg. Blijf zeker eens slapen en ontdek wat dit mooie deel van Nederland u te bieden heeft. Bekijk onze top 5 voor een goedkoop hotel in Dordrecht en directe omgeving.

BEKIJK DE TOP LIJST

Verblijven in een goedkoop hotel Dordrecht dat is makkelijk te regelen. Je zal vast niet bij toeval op onze website terecht zijn gekomen. Wij bieden je namelijk voor vele steden de meest voordelige hotels. Dit geldt ook voor Dordrecht. Er kunnen verschillende redenen zijn dat jij een bezoek aan deze stad gaat brengen. Het kan zijn dat je voor je werk naar de stad moet. Ook kan het zijn dat je familie in of rondom de stad hebt wonen. Toch kan het ook leuk zijn om de stad eens voor je plezier te bezoeken. Het is namelijk een leuke stad die bezoekers veel te bieden heeft. Je denkt misschien niet meteen aan Dordrecht voor een stedentrip maar dit kan wel een goede keuze zijn.

Als je dan toch een paar dagen weggaat voor je plezier zorg dan ook dat je een goed hotel boekt om in te verblijven. Je zal willen dat jij niet te veel betaalt maar ook zal je er zeker van willen zijn dat het hotel is wat netjes is. Wij hebben dan ook niet alleen op de prijs gelet. Waar wij ook op hebben gelet dat is de hygiëne van het hotel. De gasten die in de hotels van onze top vijf zijn verbleven die waren allemaal enthousiast. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat de hotels op deze website te boeken zijn.

Verblijven in een hotel en je vermaken in Dordrecht

Dordrecht biedt veel mogelijkheden en ligt ook dicht bij andere grote steden zoals Rotterdam. Toch zal je misschien eerst willen weten wat de stad zelf allemaal te bieden heeft. Dit is genoeg en ook als je een dag alleen in Dordrecht wilt rondlopen dan zal jij je prima vermaken. De rivierkade bij de Groothoofdpoort is dan het bezoeken waard. Dit is een prachtige stadspoort die ook jij indrukwekkend zal vinden. Kerken zijn er voldoende in de stad en een aantal daarvan zijn er ook te bezichtigen. De Grote Kerk is leuk om te blijken. Deze heeft een toren die nog niet afgebouwd is. Ook heeft de kerk een stenen overwelving. Dit is niet gebruikelijk in Nederland. Door de stad heen zijn er diverse standbeelden te vinden. Dit zijn beelden van bekende inwoners van de stad. Wanneer je een liefhebber van kunst bent dan kun je ook terecht in één van de museums van de stad.

Het Dordrechts museum wordt ook wel het Schilderijenmuseum genoemd. Dit is uiteraard omdat er vele schilderijen van bekende schilders te zien zijn. Een onderdeel van dit museum is het Huis van Gijn. Dit gedeelte gaat geheel over Simon van Gijn. Wil je meer over de stad in de oorlog weten dan is er het Museum 194- 1945. Deze staat ook wel bekend onder het Verzetsmuseum. Om de diversiteit in musea aan te geven kunnen wij zeggen dat er in deze stad ook het Carel Wust automuseum te vinden is en het Grafisch museum Adland.

Verblijven in een Dordrechts hotel en een bezoek brengen aan Rotterdam

Wil je een hotel boeken in Rotterdam dan kan dit behoorlijk duur zijn. Er zijn dan ook veel mensen die ervoor kiezen om een voordelig hotel in Dordrecht te boeken. Ze zijn dan dicht bij Rotterdam. Wanneer jij ook graag Rotterdam wilt bezoeken dan kan het een goede tip zijn om ook in Dordrecht in een hotel te overnachten. Je hebt nu al gezien hoe mooi en voordelig deze zijn. Het is dan ook niet voor niets dat veel gasten voor een goedkoop hotel Dordrecht kiezen. Binnen een korte tijd ben je dan al in Rotterdam en dit kan dan zowel met de auto als het openbaar vervoer.

In Rotterdam dan zijn er dan verschillende plekken die bezocht kunnen worden. De Euromast die mag dan niet ontbreken in ons rijtje. Wanneer je nog nooit over de Erasmusbrug bent gereden dan is dit iets wat je ook echt een keer moet doen. Je zou ook een wedstrijd van Feyenoord kunnen bezoeken. Je overnacht dan in Dordrecht en de volgende dag kun je dan alle moois in de binnenstad bekijken.

Welk goedkoop hotel past bij jou?

Bij onze top vijf heb je vast veel interessante hotels zien staan. Kijk wel goed welk hotel bij jou en je wensen past. Misschien ben je wel op zoek naar een hotel waar je ook een lekkere massage kunt krijgen. Let verder op het aantal personen waar je mee op reis gaat. Kies je ervoor om met kinderen te gaan dan kan het zijn dat je een familiekamer nodig hebt. Ook dit kan dan allemaal tegen een zeer betaalbare prijs. Dordrecht is echt een stad die je eens bezocht moet hebben om ook te weten hoe leuk en mooi het in dit gedeelte van Nederland is. Er is dan ook nog eens voldoende te doen voor jong en oud om er meerdere dagen plezier te hebben.

1
Stayokay Dordrecht - De Hollandse Biesbosch

Een goedkoop hostel/hotel buiten Dordrecht in de prachtige, groene omgeving van de Biesbosch. U bent met de auto zo in de historische binnenstad van Dordrecht, maar ga ook zeker genieten van de Biesbosch. Er is genoeg te doen.

2
Hotel de Watertoren

Een heel bijzonder hotel gevestigd in een Watertoren. Gelegen in de groene omgeving van Dordrecht. Uw weekendje weg kan echt niet stuk met een verblijf in dit pareltje.

3
Postillion Hotel Dordrecht

Een modern en duurzaam hotel gelegen aan de A16, op de weg naar Dordrecht. U kunt letterlijk alle kanten op met een verblijf in het Postillion Hotel. Het is er in ieder geval volop genieten.

4
Bastion Hotel Dordrecht Papendrecht

Een aangenaam hotel net buiten het centrum van Dordrecht. Dordrecht is een mooie, maar kleine stad. Door iets buiten de stad te zitten kunt u ook optimaal genieten van de prachtige omgeving.

5
Hotel Dordrecht

Een prachtig hotel in het centrum van Dordrecht met gratis parkeergelegenheid. Een ideaal hotel om Dordrecht eens goed te ontdekken.