GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Enschede

Enschede, gelegen in het landelijke Twente, is een gezellige, kleine en overzichtelijke stad. In de omgeving kunt u veel leuke dingen doen en andere pittoreske dorpjes of stadjes bezoeken. Blijf een nachtje slapen en ontdek ook dit mooie hoekje van Nederland. Bekijk onze top 5 goedkoop hotel Enschede eens voor een goedkoop, maar vooral ook een leuk hotel in Enschede en omgeving.

BEKIJK DE TOP LIJST

Denk jij eraan om een er een paar dagen tussenuit te gaan dan zal je vast niet meteen aan Enschede denken. Toch is het een stad die het brengen van een bezoek waard is. Het is een gemoedelijke stad waar ook nog eens zeer voordelig hotels te boeken zijn. Ben je op zoek naar een goedkoop hotel Enschede dan zal je deze snel hebben gevonden. Dit komt omdat wij je een top vijf bieden. In deze lijst zie je alle hotels staan die voordelig en goed zijn. Er is dus niet alleen naar de prijs gekeken maar ook naar nette hotels. Je weet dat als je in één van deze hotels verblijft dat je verblijf goed is en dat je goed uitgerust weer naar huis gaat.

Er zijn mensen die denken dat een lage prijs en een goed hotel niet samengaan. Toch is dit wel het geval. Jij kunt dit nu met eigen ogen in onze lijst zien. Het wil niet zeggen dat het hotel dat bovenaan staat de beste keuze is. Het hangt er ook vanaf welke faciliteiten jij wenst als je een overnachting boekt. Wil je graag meer luxe dan zal je ook iets meer betalen. Toch zal je dan ook zien dat een viersterren of een vijfsterren hotel zeer voordelig te boeken is.

Een hotel boeken in Enschede is een goede keuze

Als je een hotel boekt in Enschede is dit een goede keuze. Wij zullen je vertellen waarom dit is. Het is een stad die veel diversiteit biedt en die ook goed gelegen is rondom andere interessante steden. Er zijn leuke bezienswaardigheden in de stad. Zo zijn er een aantal kerken die je een bezoek zou kunnen brengen. De Oude Markt is niet alleen een goede plek om even lekker een drankje te doen maar daar staat ook de Grote Kerk. Deze stamt uit de middeleeuwen. Daarnaast is er ook op de Oude Markt een mooie kerk te vinden. Hou je van oude gebouwen dan zou je ook het stadhuis eens kunnen bezoeken. Deze is gebouwd tussen 1930 en 1933. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een wandeling door een park te maken. Er zijn meerdere parken in de stad. Dit zijn het Volkspark, het Ledeboerpark en het Wooldrikspark.

Eerst uitgaan in de stad en dan lekker in slaap vallen in een comfortabel hotel

Enschede is ook een stad waar je heerlijk kunt uitgaan. Er zijn vele uitgaansgelegenheden zoals barretjes en dancings. De Oude Markt en de zijstraten dat is wel het hart van het uitgaansgebied. Hier kun je ook enkele poppodia vinden waar regelmatig bands optreden. Het voordeel van een hotel boeken als je wilt stappen dat is dat je lekker bij kunt komen in het hotel. Het is dan niet een heel groot probleem als je hebt gedronken. Je kunt dan lopend je hotel opzoeken en daar de roes uitslapen. De volgende dag kun je dan fris nog een gedeelte van de stad bezoeken of weer naar huis gaan.

Met de kinderen naar Enschede

Enschede biedt ook vele leuke plekken waar kinderen zich kunnen vermaken. Het park de Waarbeek is een leuk park met attracties. Hier kun je ook met de kleinere kinderen terecht voor een dag vol plezier. De Twentse Walle is ook het bezoeken waard voor kinderen. Hier is alles over dieren te leren en er zijn ook skeletten uit vroegere tijden te bekijken. Natuurlijk zijn er ook musea die leuk zijn voor kinderen. Het techniekmuseum geeft de kinderen een goed beeld hoe het met de techniek door de jaren heen gesteld is. Een stukje buiten Enschede vind je het zoutmuseum in Delden. Deze laat de geschiedenis van zout zien. Ook dit is een leuk museum waar voor kinderen veel te doen en te leren is.

Boek een goedkoop hotel Enschede en heb een leuke tijd in het centrum

Als je een goed hotel boekt wat ook nog eens voordelig is dan zal je daar tevreden over zijn. Je weet dan immers dat je niet te veel hebt betaald en dat je geld overhoudt om leuke dingen mee te doen. De stad Enschede die biedt je voldoende leuke dingen om te doen zoals je hebt kunnen lezen.

Neem wel even de tijd als je een hotel wilt boeken. Kijk niet alleen naar de prijs van de kamers maar ook naar de faciliteiten die er door de hotels worden aangeboden. Je zal zien dat een luxe hotel veel te beiden heeft. Dit kan dan een spa zijn. Misschien ben je hier nog nooit geweest. Nu je ziet dat je kunt overnachten voor een lage prijs zou het een goed plan kunnen zijn ook eens een bezoek aan de spa te brengen. Je wordt dan heerlijk in de watten gelegd. Ook heb je dan nog eens een heerlijk luxe kamer waardoor je weer helemaal uitgerust naar huis zal gaan.

1
Enschede Guest Rooms

Een fijn verblijf buiten Enschede, maar u kunt goedkoop fietsen huren en dan bent u zo in de leuke stad. Het is niet echt een hotel, maar wel heel goedkoop.

2
Huize Hölterhof Wellness Hotel Restaurant

Dit heerlijke hotel ligt een eindje buiten de stad, in de mooie omgeving van Enschede. Met de auto bent u er echter zo en in het hotel kunt u van de geweldige faciliteiten genieten.

3
InterCityHotel Enschede

Zoals de naam van het hotel al aangeeft ligt dit hotel op een mooie locatie midden in de stad. Niet alleen de locatie is top, maar ook het hotel is tot in de puntjes toe verzorgd.

4
Conferentiehotel Drienerburght

Dit hotel is gelegen op de campus van de universiteit van Twente, dat klinkt niet meteen heel gezellig. De omgeving is echter heel mooi, groen. Ook bent u zo in de gezellige stad Enschede.

5
Hampshire Hotel – De Broeierd Enschede

Kom tot rust en kom vooral genieten in het mooie, landelijke Twente. Dit hotel wordt ook wel de oudste herberg van Twente genoemd, maar oud is het zeker niet. Het is een prachtig hotel.