GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Haarlem

Er is zoveel te zien en te beleven in de prachtige en typisch Noord-Hollandse stad Haarlem. De stad doet niet onder voor Amsterdam en het goede nieuws is dat de massatoeristen Haarlem nog niet ontdekt hebben, waardoor er nog steeds een authentieke sfeer hangt. Bekijk onze top 5 goedkoop hotel Haarlem eens en verblijf goedkoop in deze bijzondere stad.

BEKIJK DE TOP LIJST

Haarlem heeft niet de toeristische uitstraling van nagelezen plaatsen zoals Amsterdam en Alkmaar. Toch is het een prima stad om te bezoeken. Het voordeel van het bezoeken van de stad is dat het net allemaal even wat goedkoper is. Dit geldt ook voor de hotelkamers. Een goedkoop hotel Haarlem vinden is dan ook helemaal niet lastig. Dit blijkt meteen als je op deze website kijkt. Je ziet dan leuke en schone hotels staan die tegen een lage prijs kunnen worden geboekt. Jij hebt dan alle tijd om rustig in de stad rond te kijken. Ook als je voor een andere reden de stad bezoekt zoals voor zaken dan is een goedkoop hotel zo gevonden.

Een prima oplossing voor een goedkoop hotel bij een dagje Amsterdam

Misschien denk je er wel over om naar Amsterdam te gaan maar heb je geen zin om in de drukke stad in een hotel te zitten. Ook dan kan het een goede keuze zijn om een hotel in Haarlem te boeken. Je bent dan niet alleen voordeliger uit maar het is ook rustig. Met het openbaar vervoer ben je zo in Amsterdam en daar kun je dan een dagtocht heen maken. Naast Amsterdam kun je dan ook nog eens Haarlem verkennen. Zo leer je twee steden kennen en zal je verrast zijn hoe leuk Haarlem is en wat daar voor de toeristen te beleven is.

Vanuit het hotel uitzicht op een stad met monumenten

Haarlem is de zesde monumentenstad van ons land. Er zijn bijna 2500 monumenten te vinden. Het stadsgezicht is ook beschermd. Het is erg leuk om eerst eens te starten met een wandeling door de stad. Op deze manier leer je de stad het beste kennen en zie je wat voor moois de stad je allemaal te bieden heeft. In de binnenstad kun je ook de meeste monumenten vinden. Hou je van geschiedenis of architectuur dan zal je in deze stad helemaal op je plek zijn. Centraal in de stad ligt de Grote Markt. Je kunt hier rustig even wat drinken of iets eten. Ook aan de markt zijn leuke gebouwen te zien. it is dan de Vleeshal en de Sint-Bavokerk. Deze laatste is geopend voor publiek en dit is een indrukwekkende kerk om te bekijken. Hou je van het bezichtigen van kerken en religieuze gebouwen dan zal je sowieso een leuke tijd hebben in de stad. Ook de Kathedrale Basiliek Sint Bavo is het bezoeken waard. Ze hebben beide de naam Bavo en worden daarom ook wel de Oude en de Nieuwe Baaf genoemd.

Haarlem, de stad van de molens en de voordelige hotels

Er zijn dan ook nog veel andere kerken die aangedaan kunnen worden. Dit is onder andere de nieuwe Kerk en de St. Jospehkerk. Wanneer je een rondje door de stad loopt dan zal je de meeste van deze gebouwen al zien staan. De stadspoort zal je dan ook zien en dit is de poort die nog overgebleven is. Oorspronkelijk kende de stad er twaalf. Waar de stad ook bekend om staat zijn de molens. Er zijn er vele en bij een groot aantal is er ook de mogelijkheid om deze te bezichtigen.

De hofjes van Haarlem

Haarlem heeft in de 17de eeuw meer dan 40 hofjes gehad. Nu zijn er nog twee├źntwintig over. Het oudste hofje van ons land dat vinden we ook in de stad. Dit is het Hofje van Bakens en deze stamt uit het jaar 1395. Bekijk je graag oorlogsmonumenten dan zijn deze ook over de stad verdeeld. Dit is net als de beeldende kunst. Een wandeltocht of een fietstocht is dan ook zeer aan te raden. Ook kun je natuurlijk lekker door de stad lopen en dan heerlijk winkelen. De stad biedt vele leuke winkels om je in te vermaken.

De stad heeft het oudste museum van ons land

In Haarlem vind je het oudste museum van Nederland. Dit is het Teylers Museum. In dit museum kun je meer over kunst en wetenschap te weten komen. Onder andere de schetsen van Michelangelo zijn in dit museum te bekijken. Hou je meer van Nederlandse schilders dan is het Frans Hals museum een plek die je graag zal bezoeken. Een dependance van dit museum zijn de Hallen. Deze is te vinden aan de Grote Markt daar wordt hedendaagse en moderne kunt tentoongesteld. Niet alleen kunst is in de musea te bekijken. Er is ook het Archeologisch Museum en het NZH-Vervoersmusuem. Daarnaast is een museum geweid aan de verzetsstrijder Corrie Boom. Genoeg mogelijkheden om een leuk museum te bezoeken in de stad.

Je merkt wel dat een goedkoop hotel Haarlem wenselijk is als je een bezoek aan de stad brengt. Er is veel in de stad te zien en te beleven. Ben je moe geworden dan kun je bijkomen in de vele leuke restaurantjes en barretjes. Ook heb je dan natuurlijk de mogelijkheid om je hotel op te zoeken. Daar kun je dan ook ontspannen. Er zijn ook meerdere hotels op deze website te boeken waar de mogelijkheid is om je te laten verwennen in een spa. We willen je ook aanraden om vaker een bezoek aan deze website te brengen. Zoals je hebt kunnen zien bieden wij je een top vijf. Die kan verschillen. Ga je vaker naar Haarlem dan wil je natuurlijk weten wat het goedkoopste hotel van dat moment is. Dit is dan in een oogopslag te zien. Jij weet dan in ieder geval zeker dat je geld blijft besparen bij het boeken van een hotel.

 

1
Joops City Centre Hotel

Ruime en schone kamers in het centrum van Haarlem. Door de geweldige ligging kunt u het meeste halen uit uw tijd in Haarlem.

2
Ambassador City Centre Hotel

Als u van plan te verblijven in dit hotel dan zit u echt op een toplocatie in de drukke en bruisende binnenstad van Haarlem.

3
Amadeus Hotel

Dit gezellige hotel - beheert door een vriendelijke familie - is gevestigd in een historisch pand aan de Grote Markt. Een prachtige locatie. U zult er niets tekort komen.

4
Hotel Die Raeckse

Heerlijk slapen in het centrum van Haarlem, dan bent u hier aan het juiste adres.

5
Hotel Carillon

Het is volop genieten in hotel Carillon dat prachtig gelegen is aan de Grote Markt van Haarlem, het bruisend hart van de stad.