GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Deventer

BEKIJK DE TOP LIJST

Deventer is één van de negen Hanzesteden die je gezien moet hebben. De stad is direct gelegen aan de rivier. Dit zorgt direct voor een bruisende stad om te bezoeken. Als je plannen hebt om naar Deventer af te reizen dan wil je natuurlijk voordelig verblijven. Gelukkig vind je bij ons direct een goedkoop hotel Deventer. Je kan hier direct een overnachting boeken en in Deventer verblijven. We hebben de mooiste hotels voor je gevonden waarbij je voordelig in de stad kan verblijven.

Geniet van de monumentale sfeer in de stad

Deventer is echt een monumentale stad en dit maakt het natuurlijk extra leuk om hier te verblijven. Tijdens een verblijf in de stad kan je natuurlijk extra genieten van de monumentale sfeer in de stad. Je verblijft zo echt in een prachtige omgeving. Terwijl je uit je hotelkamer raam kijkt geniet je direct van de mooie omgeving waarin je verblijft.

De monumentale sfeer is natuurlijk perfect voor een stadswandeling. Je kan hierbij zelfs verschillende kerken bezoeken of een drankje drinken op één van de eeuwenoude pleinen. De historische kerken in de binnenstad zijn meestal vrij te bezoeken. Dit is zeker een aanrader terwijl je een wandeling maakt door de stad.

Verblijf in een goedkoop hotel Deventer en toch in de buurt van het centrum

Het centrum van Deventer is natuurlijk de duurste plek om te overnachten. Dit is in elke stad hetzelfde. Toch hoeft een overnachting in het centrum van de stad niet bepaalt onbetaalbaar te zijn. Via ons kan je als nog een betaalbaar hotel vinden in het centrum van Deventer.

We hebben meerdere opties voor een overnachting in de stad. Soms ligt een hotel echt direct op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Maar we hebben ook accommodaties waaruit je eenvoudig naar het hart van Deventer kan afreizen.

In onze top 10 vind je in ieder geval de beste opties voor een overnachting in Deventer. Uiteraard mag je hier een mooi hotel bij uitkiezen. Zodat je heerlijk kan overnachten in het prachtige Deventer! Bij ons weet je direct dat je de beste deal kan vinden voor een overnachting in Deventer.

Locatie is soms van minder belang dankzij het openbaar vervoer

In Nederland is vooral rondom de grote steden het openbaar vervoer prima geregeld. Hierdoor kan een hotel net buiten Deventer echt uitkomst bieden. Je ziet direct dat de prijzen een stuk lager liggen. Tegelijkertijd verblijf je vaak op een rustige locatie en dit is ook niet bepaalt verkeerd.

Het is zelfs mogelijk om in de omgeving van Deventer te verblijven op het platteland. Met je eigen fietsen of een klein stukje rijden met de auto sta ja alsnog snel in het centrum van de stad. Een kleinschalige Bed & Breakfast kan echt uitkomst bieden in Deventer. Je kan zo genieten van de groene omgeving en een uitstapje maken naar het centrum.

Reserveer een hotel met stalling voor de elektrische fietsen

Een trend die we vooral in het buitengebied zien zijn hotels met stalling voor elektrische fietsen. Je hebt hier de optie om je elektrische fietsen op te laden en veilig te stallen. Als je van plan bent om ook de omgeving van Deventer te ontdekken dan kan zo’n hotel uitkomst bieden. Uiteraard hebben we dit soort accommodaties ook op onze website staan.

De elektrische fiets is ook ideaal als je op fietsafstand van het centrum van Deventer verblijft. Bij sommige hotels is het zelfs mogelijk om tegen een kleine vergoeding een elektrische fiets te lenen. Uiteraard staat dit altijd bij de faciliteiten van het hotel aangegeven. Zo weet je precies wat je vooraf mag verwachten!

Of verblijf echt midden in het centrum van Deventer

Natuurlijk is het niet geheel onmogelijk om direct in het centrum van Deventer te verblijven. We hebben ook voordelige opties die echt in de omgeving van het centrum van Deventer liggen. Vaak is het een korte wandeling naar het centrum. Of kan je eventueel met de bus richting het centrum van de stad afreizen.

We moeten wel toegeven dat de hotels midden in het centrum natuurlijk niet tot de meest voordelige accommodaties behoren. Als je echt voordelig in Deventer wilt verblijven dan kom je net buiten het centrum van de stad uit. Een extra voordeel hierbij is wel dat je vaak gratis kan parkeren. Dit is natuurlijk ook mooi meegenomen!

Boek vandaag nog één van de goedkope hotels Deventer

Kan je niet wachten om Deventer te bezoeken? Je kan vandaag nog een overnachting boeken en verblijven in het hart van deze schitterende Hanzestad. We hebben meerdere opties voor je beschikbaar om uit te kiezen in Deventer.

Onze top 10 is samengesteld met de beste hotels en accommodaties in Deventer en de omgeving van Deventer. Je kan hier direct voordelig een nachtje weg boeken en genieten van deze prachtige Hanzestad. We weten zeker dat dit een succes gaat worden!

1
Hotel Hanzestadslogement De Leeuw

Hotel Hanzestadlogement is gevestigd in een historisch gebouw uit 1645 en ligt in het centrum van de historische Hanzestad Deventer langs de IJssel. Alle kamers zijn anders ingericht.

2
Royal

Hotel Royal ligt in het centrum van Deventer, op 5 minuten lopen van het centraal station van Deventer. Het biedt een grand-café en een internationaal restaurant.

3
Fletcher Hotel Gilde

Het Fletcher Hotel Gilde is gevestigd in een voormalige pastorie uit 1751 en ligt op slechts 550 meter van het centrale plein in Deventer.

4
Hotel de Vischpoorte

De Vischpoorte is gevestigd in een historisch gebouw met uitzicht over de IJssel. Het hotel biedt kamers en appartementen met gratis WiFi, interactieve televisie met betaalfilms en een dvd-speler.

5
Stadshotel aan de IJssel

Stadshotel aan de IJssel in hartje Deventer ligt in Deventer, op 4,7 km van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg en op 15 km van Theater en Convention Center Hanzehof.

6
Postillion Hotel

Het Postillion Hotel Deventer ligt dicht bij Deventer, in de provincie Overijssel. Het centrum van de stad bevindt zich op 5 minuten rijden van het hotel. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

7
Atelier Raamwerk City Apartments

Atelier Raamwerk City Apartments Deventer ligt in Deventer, op 4,2 km van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg en op 14 km van Theater and Convention Center Hanzehof.

8
FINCH

Het FINCH - boutique hotel ligt in Deventer, op 3,9 km van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg.

9
Grand Boutique Hotel

Het Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer ligt tegenover de Lebuniuskerk en biedt individueel ingerichte kamers, op 200 meter van het centrum van Deventer.

10
Pillows Luxury Boutique Hotel

Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel ligt aan de rivier de IJssel, op 5 minuten rijden van de snelweg A1. Je vindt er een groot terras aan het water en gratis parkeerplaatsen.