GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Harderwijk

BEKIJK DE TOP LIJST

Eén van de meest romantische culinaire Hanzesteden in Nederland is absoluut Harderwijk. Harderwijk is natuurlijk een echte schippersstad waar elke ochtend verse vis gevangen wordt. Elke dag kan je in deze stad genieten van verse vis op je bord. Maar buiten de meest verse vis van Nederland valt er in Harderwijk nog veel meer te beleven. Je kan dit echt gaan ontdekken met een goedkoop hotel Harderwijk. Je kan zo niet een dagje naar Harderwijk, maar echt een weekendje weggaan.

Geniet van de historische binnenstad van Harderwijk

Harderwijk is een stad met een flinke dosis historie op zak. In 1252 werd deze eeuwenoude stad al opgericht. Dit zie je nog steeds terug in de oude straatjes en middeleeuws gebouwen. De stad is een echte Hanzestad en de handelsmentaliteit zit er eeuwen later nog steeds in. Je komt hier nog echt unieke boetiekjes en winkeltjes tegen die je nergens anders tegenkomt. Een middagje shoppen in Harderwijk is dus zeker weten een aanrader tijdens een verblijf in de stad.

Laat je rondleiden door een gids in de stad

De beste manier om Harderwijk te ontdekken is onder begeleiding van een gids. Wist je dat de oude binnenstad alleen al meer dan 100 monumenten bezit? Een gids kan je veel meer over deze monumenten vertellen en de rijke geschiedenis van de stad. Zo neemt de gids je echt mee terug in de tijd en kan je de oude stadsmuur terug vinden in de stad. Een rondleiding is zeker weten een aanrader als je Harderwijk echt wilt ontdekken!

Ontdek Harderwijk vanaf het water

Natuurlijk heb je Harderwijk niet echt gezien als je het water niet opgegaan bent. Het is mogelijk om een sloep te huren of lekker een rondvaart rondom de wateren van Harderwijk te maken. Je kan zo heerlijk een frisse neus halen en natuurlijk het echte Harderwijk beleven. Harderwijk en water gaan natuurlijk hand in hand. Het water opgaan hoort gewoon echt bij Harderwijk.

Bezoek de Veluwe vanuit Harderwijk

De stad Harderwijk is echt prachtig, maar de omgeving eromheen is zeker weten net zo mooi om te beleven. De Veluwe ligt namelijk in de achtertuin van Harderwijk. Een uitstapje naar de Veluwe maken is dus geen enkel probleem. Je kan een fietstocht maken door de heide of een wandeling door de bossen. Er zijn echt kilometerslange paden waarop je actief aan de slag kan in Harderwijk. Zowel in de winter als zomermaanden is Harderwijk echt een aanrader om te beleven. Vooral de Veluwe is een plek waar echt altijd iets te beleven is.

Ga zelfs op safari in Harderwijk

Wist je dat Nederland zelfs een eigen Big 5 heeft? Van Edelherten tot everzwijnen je komt ze allemaal tegen in de bossen rondom Harderwijk. Je kan zelf actief gaan spoorzoeken of zelfs afspreken met de boswachter. De boswachter kan je precies laten zien waar je op moet letten als je op zoek gaat naar de big 5 van Nederland. Het is zeker weten een aanrader om dit te beleven in Harderwijk.

Fiets één van de vele fietsroutes door Harderwijk

Ben je dol op het maken van fietstochten door Nederland? Harderwijk is dan perfect om te verblijven. Vanuit hier kan je op de fiets springen en langs verschillende plekken fietsen. Je kan vanuit Harderwijk direct naar de Veluwe fietsen en hier de mooiste routes afleggen. Of je kan natuurlijk ook Harderwijk zelf gaan ontdekken op de fiets. Je kan direct vanuit je hotel vertrekken en één van de routes afleggen.

Boek een goedkoop hotel Harderwijk

Je bent eruit je wilt heel graag een weekendje weg naar Harderwijk. Dan wordt het nu de hoogste tijd om een goedkoop hotel in Harderwijk te vinden. Op onze website hebben we verschillende hotels staan waar je in kan overnachten in Harderwijk. Uiteraard hebben we zoals je van ons gewend bent weer een top 10 samengesteld met de goedkoopste hotels in Harderwijk. Je kan hier direct een overnachting boeken en gaan aftellen tot je naar Harderwijk mag afreizen.

Vergelijk de accommodaties op locatie en faciliteiten

Je zal al vrij snel merken dat de ligging echt bepalend is voor de prijs. Als je echt midden in het centrum van Harderwijk verblijft ben je meer geld kwijt dan net buiten het centrum. Het kan ook een aanrader zijn om te kijken naar de faciliteiten. Bij sommige accommodaties kan je bijvoorbeeld een fiets huren of zelfs je elektrische fiets stallen en opladen. Als je van plan bent om een fietstocht door Harderwijk te maken met je eigen fietsen dan kunnen dit soort faciliteiten de doorslag geven. We hebben in ieder geval meerdere opties om uit te kiezen voor een goedkoop hotel in Harderwijk.

Boek direct jouw overnachting in Harderwijk

Wacht vooral niet te lang met een overnachting boeken in Harderwijk! Door op tijd te boeken kan je een hotel boeken tegen extra voordelige prijzen. Dit is precies wat je wilt als je gaat overnachten in Harderwijk!

1
Hotel Marktzicht

Hotel Marktzicht ligt in het historische centrum van Harderwijk, aan een prachtig marktplein met veel leuke cafés en restaurants.

2
Best Western Hotel Baars

Het Best Western Hotel Baars ligt op een rustige plek in het historische centrum van Harderwijk, op 2 km afstand van de snelweg A28. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar.

3
Restaurant & Hotel Monopole Harderwijk

Het vriendelijke Restaurant & Hotel Monopole Harderwijk is uniek gelegen aan de boulevard van Harderwijk, naast het Wolderwijdmeer. Dit kleine hotel biedt gratis WiFi.

4
Hotel Bella Ciao

Hotel Bella Ciao ligt aan de boulevard Harderwijk en biedt moderne designaccommodatie met gratis WiFi en uitzicht op het Wolderwijd. Het beschikt over een terras aan het water en een restaurant.

5
Van der Valk hotel Harderwijk

Het Van der Valk Hotel Harderwijk biedt elegante kamers met een whirlpool in een rustige omgeving aan de rand van de Veluwe.