GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Katwijk aan zee

BEKIJK DE TOP LIJST

Overnachten in Katwijk aan Zee betekent genieten van beach life. Overdag kan je heerlijk genieten van zon, zee en strand. In de avond kan je heerlijk eten in één van de vele strandtentjes. Terwijl je de volgende ochtend weer vroeg opstaat met het geruis van de zee op de achtergrond. Dit soort dromen klinken meer als een vakantie in het buitenland. Toch gebeurt het allemaal in Katwijk aan Zee! Met een goedkoop hotel Katwijk aan Zee kan je het helemaal zelf gaan ervaren.

Wandelen door de duinen van Katwijk

Eén van de absolute favorieten bezigheden in Katwijk is natuurlijk een wandeling door de duinen. Bij zonsopgang kan je al aan een wandeling gaan beginnen. Het is zelfs mogelijk om vanaf Katwijk helemaal naar Noordwijk te wandelen. Vooral in de vroegte kan je nog weleens bijzondere vogels of konijntjes spotten. Er is eventueel ook een fietspad in het duingebied aangelegd. Eventueel kan je zo een mooie fietstocht maken in de eerste ochtendzon.

Genieten aan een minder druk strand

Ondanks dat Katwijk aan Zee een vrij bekende naam is zien we minder toeristen dan in bijvoorbeeld Scheveningen. De stranden zijn extra breed gemaakt waardoor er al snel een plekje vrij is. Zelfs met mooi weer kan je meestal nog wel een plekje vinden in Katwijk aan Zee.

Niemand zit erop te wachten om op elkaars lip te zitten aan het strand. Gelukkig biedt Katwijk aan Zee dus wel de ruimte die je zoekt als je een dagje wilt doorbrengen aan het strand. Als je ook nog eens overnacht in Katwijk dan ben je als één van de eerste op het strand te vinden!

Klim naar boven op de Vuurbaak

Katwijk aan Zee is één van de weinige toeristische badplaatsen die nog echt een vuurtoren heeft. De Vuurbaak wordt de vuurtoren genoemd. Het is ook nog eens één van de oudste vuurtorens van Nederland. De vuurtoren staat al sinds 1605 en is 12 meter hoog. Sinds 1912 is de vuurtoren buiten gebruik, maar je kan nog wel steeds naar boven klimmen en genieten van het prachtige uitzicht!

Bezoek verschillende pretparken en musea in de buurt

Vanuit Katwijk aan Zee zijn er ook meerdere activiteiten te bezoeken. Zo kan je bijvoorbeeld een dagje naar Duinrell. Of in de lente een bezoek brengen aan de Keukenhof en genieten van alle prachtige bloemen die hier in bloei staan. Ben je meer van de musea? In de buurt vind je o.a. Naturalis en de Space Expo. Kortom er is meer dan genoeg te beleven in de buurt van Katwijk aan Zee.

Een goedkoop hotel vinden in Katwijk aan Zee

Het kan nog knap lastig zijn om een goedkoop hotel in Katwijk aan Zee te vinden. Vooral tijdens de zomermaanden stromen de hotels vol. Soms boeken Nederlanders ook last minute als ze zien dat het aankomend weekend mooi weer wordt. Gelukkig kan je bij ons nog wel terecht voor een goedkoop hotel in Katwijk aan Zee. We hebben echt een top 10 samengesteld waarbij je nog goedkoop kan overnachten.

Overweeg een accommodatie net buiten het strand

De meeste toeristen willen natuurlijk direct aan het strand verblijven. Hier lopen de prijzen voor een hotelkamer dan ook direct hoog op. Het kan een aanrader zijn om juist iets buiten het strand te verblijven. Door een accommodatie net buiten het strand te nemen ben je vaak voordeliger uit. Dit is dus zeker de moeite waard om te overwegen tijdens een weekend naar Katwijk aan Zee.

Check de optie om fietsen te stallen of te huren

Verblijf je net buiten de boulevard van Katwijk aan Zee? In de kustplaats kan je jezelf echt prima verplaatsen met de fiets. Misschien ben je zelfs van plan om je eigen elektrische fiets mee te nemen. Het is dan fijn als er een optie is om een fiets te stallen of misschien zelfs te huren bij het hotel. Check dit even voor je een accommodatie boekt. Dit kan een slimme tip zijn vooral als je iets van het strand vandaan verblijft.

Boek op tijd een goedkoop hotel Katwijk aan Zee

Katwijk aan Zee is een geliefde bestemming onder Nederlanders. De meeste Nederlanders wachten eerst de weersverwachting af voor ze beginnen met boeken. We raden je dan ook aan om een goedkoop hotel in Katwijk aan Zee op tijd te boeken. Zelfs bij slecht weer zijn er genoeg activiteiten om aan deel te nemen. Daarom raden we je ook echt aan om ruim op tijd te boeken. Je kan dan de hotels uit ons lijstje nog voordelig boeken.

In onze toplijst vind je hotels die echt direct bij de boulevard van Katwijk aan Zee liggen. Maar we hebben ook accommodaties die op fietsafstand van het strand liggen. Uiteraard mag je helemaal zelf de afweging maken of je dichtbij het strand wilt verblijven. Of dat je toch lekker voordelig een hotel in de buurt boekt!

1
Huis 8 Studio'sOpent

Huis 8 Studio's biedt accommodatie in Katwijk aan Zee, op 300 meter van het strand van Katwijk aan Zee en op minder dan 1 km van het strand van Noordwijk aan Zee.

2
Hotel Zee en Duin

Het hotel Zee en Duin ligt in Katwijk en beschikt over een terras. De accommodatie bevindt zich op geringe afstand van bezienswaardigheden zoals Space Expo Noordwijk. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

3
Hotel Noordzee

Hotel Noordzee ligt aan het strand van Katwijk, direct om de hoek van een winkelcentrum. Het hotel biedt een bar en een terras. Er is ook gratis WiFi beschikbaar.

4
Hotel Steeds aan Zee

Steeds aan Zee biedt lichte accommodatie aan de kust van Katwijk. De kamers, studio's, appartementen en suites zijn gevestigd op verschillende locaties in het centrum van Katwijk.

5
Beach Hotel Katwijk

Het Beach Hotel Katwijk ligt op 200 meter van de boulevard en boven een populaire bar/eetcafé. Deze budgetaccommodatie bevindt zich in het centrum van Katwijk, aan de Nederlandse kust. Er is gratis WiFi beschikbaar.