GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Leeuwarden

Leeuwarden is voor de meeste mensen toch een eindje rijden, maar dan wordt u ook beloofd als u de weg naar Leeuwarden eenmaal gevonden heeft. De provincie Friesland heeft iets bijzonders en dat zie je ook terug in Leeuwarden. Het is dan ook fijn om daar dan langer dan een middagje te vertoeven. Bekijk onze top 5 goedkoop hotel Leeuwarden eens of er iets tussen zit voor u.

BEKIJK DE TOP LIJST

Het boeken van een goedkoop hotel Leeuwarden dat is helemaal niet zo lastig. Dit zie je direct als je naar de rechterkant van het scherm kijkt. Hier zie je de top vijf staan van voordeligste hotels in deze stad. Niet alleen de prijzen van deze hotels zullen je bevallen. Ook het verblijf zelf zal goed verlopen. Dit is omdat het voordelige hotels zijn die je een prettig verblijf bieden. Dit betekent dat het schone kamers zijn en dat er vriendelijke personeel is. Er wordt dan ook alles aan gedaan om het jou (en je gezin) naar de zin te maken. Het is dan ook mogelijk om optimaal te genieten van alles wat de stad Leeuwarden je te bieden heeft.

Het is verstandig om een keuze te maken voor een lekker luxe hotel. Deze zijn in Leeuwarden helemaal niet duur zoals je kunt zien. Mocht je nog nooit in een hotel met vijf sterren zijn verbleven dan is dit een echte aanrader. Het comfort is dan helemaal geweldig. Je verblijft in prachtige kamers waar je helemaal tot rust zal komen. Het ontbijt dat is goed verzorgd en dat geldt ook voor de faciliteiten. Er is dan bijvoorbeeld een fitnessruimte waar jij je conditie op peil kunt houden. Daarbij hebben deze hotels dan ook vaak een mooi zwembad en spa waar de gasten gebruik van kunnen maken.

Vanuit het hotel direct de stad in lopen

Er zijn hotels in onze top vijf te vinden waar je vanuit het hotel zo de stad in loopt. Dit zijn dan uitstekende locaties. Je kunt dan meteen een leuke wandeling door de stad maken. Het is een stad die bij de top vijftien monumentensteden van ons land hoort. Er is dan ook voldoende te bekijken. Verder heeft de binnenstad een beschermd stadsgezicht. Dit maakt het ook zo leuk om in de stad te lopen. Je kunt dan vele leuke oude gebouwen bekijken. Natuurlijk is het ook leuk om in de stad te winkelen. Leeuwarden heeft een leuk winkelgebied waar voor iedereen interessante winkels te vinden zijn. Als stel zal je het hier ook echt naar jullie zin hebben. Misschien houdt de één wel van wandelen en architectuur en de ander van gezellig winkelen. Dit is in Leeuwarden prima te combineren.

Welke interessante gebouwen heeft Leeuwarden je te bieden?

Er zijn een aantal interessante gebouwen die je echt bekeken moet hebben. Dit is bijvoorbeeld de Oldehove. Deze scheve onafgebouwde kerktoren is echt het bekijken waard. Ook het Stadhuis en het Provinciehuis zijn mooie gebouwen. Met de Sint-Bonifatiuskerk heeft de stad één van de meest belangrijke neogotische bouwwerken van ons land. Het kan zijn dat je verblijft in het Grand Hotel Post-Plaza. Dit is een hotel wat vroeger het post- en telegraafkantoor was. Wanneer je hier verblijft dan zit je echt in een mooi oud gebouw. Daarbij zit je dan ook in een hotel waar je makkelijk de stad in kunt lopen. Hou je van moderne architectuur dan de Achmeatoren en de Averotoren het bezoeken waar.

Uitrusten in een voordelig hotel en daarna met het gezin op pad

Ook met het gezin kun je lekker bijkomen in één van de goedkope hotels Leeuwarden. Je zal dan zien dat er voor de kinderen ook veel te beleven is in en rondom de stad. De stad heeft zijn eigen dierentuin en dit is de Aqua Zoo Friesland. Hier kun je vele dieren vinden en de dierentuin richt zich vooral op de dieren die op en onderwater leven. Hou je van water dan is een bezoek aan de jachthaven van Akkrum aan te raden. Deze heeft de naam, Tusken de Marren. Hier kun je mooie boten bekijken maar ook lekker zitten om een hapje en een drankje te doen. Dit is de ideale plek om van alle moois van Friesland even bij te komen.

Ga je liever zwemmen in het hotel of een bezoek brengen aan een museum?

Wanneer je nog meer leuke dingen wilt doen dan kan dit in een goedkoop hotel Leeuwarden. Wat je bijvoorbeeld zou kunnen doen is een hotel boeken met een zwembad. Daar kun je dan een duik nemen en dit zal ook bij de kinderen voor veel plezier zorgen. Toch kan het ook leuk zijn om een aantal musea te bezoeken. In Leeuwarden zelf vind je het Fries Museum. Dit museum dat leert je alles over de historie van de provincie Friesland waar Leeuwarden de hoofdstad van is.

In de omgeving van de binnenstad zijn ook veel museums te vinden. Het Nationaal Keramiekmuseum en het Natuurmuseum Fryslan zijn daar leuke voorbeelden van. Zelfs als je niet van museums houdt maar liever gaat stappen dan ben je in deze stad helemaal op je plek. Voldoende te doen dus. Kijk snel welk voordelig hotel jou aanstaat uit onze top vijf. Voor wel heel weinig geld boek je dan een verblijf in een interessante en levendige stad.

1
Campanile Hotel & Restaurant Leeuwarden

De kamers zijn eenvoudig en vooral praktisch, maar wat wilt u eigenlijk nog meer? Natuurlijk, Leeuwarden bezoeken.

2
Hotel 't Anker

Dit hotel bevindt zich in het gezellige centrum van Leeuwarden en is gevestigd in monumentale panden. Er zijn zowel budgetkamers als duurdere kamers beschikbaar. Een hotel waar alles mogelijk is.

3
Stenden Hotel

Wilt u overnachten in de buurt van Leeuwarden, dan wordt u in het Stenden Hotel altijd warm welkom geheten.

4
Bastion Hotel Leeuwarden

U zal het bij binnenkomst al merken in het Bastion Hotel Leeuwarden is alles goed geregeld. Met een overnachting in dit hotel kan uw uitstapje niet kapot. Het zal in ieder geval niet aan het hotel liggen.

5
WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Een modern hotel aan de rand van Leeuwarden dat van alle gemakken voorzien is. Als u rust en comfort eist dan moet u in het WestCord WTC Hotel zijn.