GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Maastricht

In het zuidelijkste puntje van Nederland vind je het gezellige en levendige Maastricht. Een prachtige en sfeervolle stad aan de rivier de maas. Maak een mooie stadswandeling, ga lekker winkelen of lekker eten of doe het gewoon allemaal. Als u alles uit Maastricht wil halen dan is het aan te raden om een hotel te boeken. Bekijk onze top 10 goedkoop hotel Maastricht eens, voor een goedkoop maar ook leuk hotel in Maastricht.

BEKIJK DE TOP LIJST

Helemaal in het zuiden van ons land vinden we de prachtige stad Maastricht. Het is een stad die een rijke historie heeft en ook veel te bieden heeft aan bezoekers. Er zijn dan ook regelmatig mensen die een goedkoop hotel Maastricht zoeken. Dit is ook niet zo vreemd want dit is de ideale stad om een dagje te bezoeken. Toch is het vanuit het noorden, westen of midden van ons land nog wel een stukje rijden. Het is dan ook de goede keuze om dan een hotel te boeken. Als je ziet welke lage prijzen er mogelijk zijn dan zie je dat het niet duur hoeft te zijn om in deze stad te overnachten.

Kies je voor een overnachting dan kun je niet alleen overdag de stad verkennen maar ook ’s avonds uitgaan. Dat is ook erg leuk om te doen in deze stad. Het is een echte studentenstad en de stad leeft ’s avonds en ’s nachts dan ook. Wil je liever een rustig café vinden dan zal dit ook geen probleem zijn. Deze zijn ook voldoende te vinden. Maastricht biedt echt iets voor iedereen. Voor vriendengroepen is het leuk om heen te gaan maar de stad is ook geschikt voor een romantisch weekend. Een leuke dag uit met de kinderen dat is ook wat tot de mogelijkheden behoort.

Veel monumenten, kunst en musea

Maastricht heeft een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat je hier veel oude gebouwen kunt vinden. Wanneer jij een liefhebber van architectuur bent dan zal je het heerlijk vinden om alleen al door de stad te lopen. Het bastion in het stadspark is dan prachtig om te bekijken. Dit geldt ook voor het stadhuis. Verder is er de mooi gebouwde Sint-Servaasbrug. Net even buiten het centrum vind je de Sint-Pietersberg. Deze heeft uitgestrekte ondergrondse kalksteengroeven. Deze zijn toegankelijk voor bezoekers en zeer het bezoeken waard. Op de Sint-Pietersberg vind je verder het fort Sint-Pieter en een kasteelruïne, dit is ruïne Lichtenberg. Ook kun je buiten het centrum het stadspark vinden en dit is zeer geschikt om er een rustige wandeling te maken en de pracht en praal van het park in je op te nemen.

In het centrum zijn ook enkele parken te vinden er liggen diverse langs de rivier de Maas. De Markt is ook een leuke plek. Daar zou je even bij kunnen komen met een kopje koffie of thee en dan het standbeeld van Jan Pieter Minckelaars bekijken. Het Bassin is de oude binnenhaven. Dit is leuk om te zien aangezien hier oude pakhuizen, sluiten, bruggen en werfkelders te bekijken zijn. De liefhebbers van kerken en religieuze gebouwen die kunnen naar het Onze-Lieve-Vrouweplein. Hier vind je de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek. Je merkt dat je alleen al veel tijd kwijt kunt zijn met het lopen door het centrum. Daar is zoveel moois te zien. Je zou dan ook een dag voor het bezichtigen kunnen uittrekken en een dag kunnen gebruiken om te shoppen en attracties te bezoeken.

Het uitgaansleven in Maastricht

In de avond is er voldoende te doen in Maastricht. Je zou bijvoorbeeld naar de bioscoop kunnen gaan en een leuke film kunnen bekijken. Wil je een drankje doen of even gezellig borrelen dan kan dit gedaan worden op het uitgaansplein. Het Sint Amorsplein daar zijn vele leuke café’s te vinden. Er zijn ook meerdere theaters in de stad aanwezig en daar kun je genieten van vele verschillende voorstellingen. Het is dus een stad die zowel overdag als ’s avonds leeft en waar jij je geen moment zal vervelen. Dit is waarom ook zoveel mensen uit ons eigen land Maastricht steeds weer bezoeken.

Een museum in Maastricht bezoeken

Museums zijn leuk om te bezoeken en Maastricht heeft er voldoende. De stad die is dan ook blij de Europese Culturele hoofdstad van Europa te zijn in 2018. Buiten dit jaar om kun je er leuke museums bezoeken. Ga je met een gezin dan is het Natuurhistorisch museum leuk om te bekijken. Mannen zullen veel plezier beleven bij de Stoombrouwerij de Keyzer. Dit is een ambachtelijke brouwerij waar ook een proeflokaal aanwezig is. Liefhebbers van kunst die kunnen hun hart ophalen bij het Bonnefantenmuseum. Maastricht telt tientallen musea en er is dan ook een museum wat jou of je gezin aan zal spreken.

Als je dit allemaal gelezen hebt dan dan zal je ook een goedkoop hotel Maastricht willen boeken. Waar je wel rekening mee moet houden dat is de carnaval. Wanneer je in deze periode een hotel wilt boeken dan moet je er vroeg bij zijn. Ook dan zal je zien dat de prijzen op deze website betaalbaar zijn. Het is aan te raden om een hotel te boeken als het carnaval bezocht wordt. Je kunt je dan helemaal in het feestgedruis storten. Wanneer je dan moe bent of iets te veel hebt gedronken dan ga je naar je hotel om bij te komen of om uit te rusten. De volgende dag kun je dan in alle rust naar huis toe rijden.

 

1
Hotel La Colombe

Leuk hotel dat uitkijkt over de markt. De kamers zijn eenvoudig, maar hebben een vrolijke uitstraling.

2
Botel Maastricht

Bent u op zoek naar een goedkoop hotel, maar ook bijzonder hotel? Bekijk het Botel Maastricht eens. Eenvoudige, goedkope, knusse kamers op een boot die voor anker ligt midden in Maastricht.

3
Stadsherberg de Poshoorn

Net hotel dicht bij het centraal station van Maastricht. Het ligt in de gezellige, rustige wijk Wyck aan de andere kant van de rivier de Maas.

4
Hotel Sansa

Een goed budgethotel gelegen in de wijk Wyck. Heel dicht bij het station van Maastricht en op een gezellige wandelafstand van het centrum van Maastricht.

5
Hotel Matuchi

Sfeervol, kleurrijk en uniek ingericht hotel. Er hangt een zeer aangename en comfortabele sfeer. Hotel Matuchi is een echte aanrader.

6
Hotel de la Bourse

Een gastvrij hotel waar ze u vriendelijk welkom heten in Maastricht. Een goed begin van uw uitje in Maastricht.

7
Hotel Restaurant in den Hoof

Een geweldig hotel gelegen in de prachtig groene omgeving van Maastricht. U kunt een bezoek aan Maastricht combineren met de rust van het Limburgse platteland.

8
Hotel Beez

Fijne en rustige kamers in het hartje van Maastricht. Het is een eenvoudige accommodatie, maar dat is meer dan genoeg want Maastricht heeft u al zoveel te bieden.

9
Kaboom Maastricht

Apart, leuk e uniek hotel in Wyck, een wijk in het centrum van Maastricht dat bekend staat om zijn authentieke sfeer. De kamers zijn zeer fris en rustgevend ingericht.

10
Hotel Pastis

Voor een fijne tijd in Maastricht bent u in het Hotel Pastis op de juiste plek. Het is sfeervol en authentiek pand in een zeer mooi deel van Maastricht gelegen. Leer Maastricht op een andere manier kennen.