GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, is een parel van een stad aan de rivier de Waal. Er is veel te beleven en niet alleen de Nijmeegse Vierdaagse een keer per jaar. Bekijk onze top 10 goedkoop hotel Nijmegen is, want een nachtje in Nijmegen hoeft helemaal niet duur te zijn. U zult zien dat de hotels in onze top 10 geen typische, saaie budgethotels bevat. U zult zien dat de budgethotels in Nijmegen heel goed en gezellig zijn.

BEKIJK DE TOP LIJST

Nijmegen is de tiende stad van ons land. Het is ook een stad die je veel leuks te bieden heeft. Ga je binnenkort voor je werk of voor een familiebezoek naar deze stad toe dan kan een goedkoop hotel Nijmegen aan te raden zijn. Je hebt misschien wel gezien dat deze pagina voorzien is van een top tien. Dit zijn de beste tien hotels van de stad van dit moment. Het is daar mogelijk om voordelig weg verblijven en dit doe je dan bij een goed hotel. De prijs is belangrijk maar je zal ook willen verblijven in een hotel wat betaalbaar is en wat je genoeg mogelijkheden en faciliteiten biedt om een ontspannend tijd te hebben. Begin dan ook bij de top tien want dit is de snelste manier om een goedkoop hotel in Nijmegen te boeken.

Waar de stad waarschijnlijk het meest bekend van is dat is de Nijmeegse Vierdaagse. Hier lopen duizenden mensen aan mee. Dit levert dan het felbegeerde kruisje op. Misschien denk jij er ook wel over na om deze wandeltocht te lopen. Het kan dan ook zijn dat je in een hotel wilt overnachten. Als dit het geval is dan willen wij je wel aanraden om vroeg een hotel te boeken. Er zijn dan veel mensen in de stad en als je vroeg boekt dan ben je niet alleen verzekerd van een kamer maar ook van een lage prijs. Je hoeft niet mee te lopen om toch in de periode van de Vierdaagse een bezoek aan Nijmegen te brengen. Er zijn dan ook de Vierdaagse feesten en dit is een festijn wat ook erg leuk en gezellig is om een bezoek aan te brengen.

De cultuur van de stad Nijmegen

De stad heeft cultuur hoog in het vaandel staan. Er zijn dan ook vele belangrijke culturele instellingen. Waarschijnlijk ken je Doornroosje wel. Dit is een poppodium waar zowel de binnenlandse als de buitenlandse artiesten optreden. Er zijn dan ook nog vele theaters in de stad te vinden. Het Steigertheater is is daar een mooie voorbeeld van. Uiteraard moeten we dan de Stadsschouwburg ook noemen. Ga je naar een concert of een voorstelling dan is het ook verstandig om een goedkoop hotel Nijmegen te boeken. Doe je dit dan weet je dat je echt kunt genieten van de gegeven show. Wanneer deze dan ten einde is dan hoef je niet helemaal meer naar huis maar kun je op je gemak naar het hotel. Daar kun je dan goed uitrusten. De volgende dag zou je dan nog wat meer van de stad kunnen verkennen maar je kunt er dan natuurlijk ook voor kunnen kiezen om huiswaarts te gaan.

Ga je nog in de stad rondkijken dan zijn er leuke bezienswaardigheden. Hou je van kerken dan is de voormalige gereformeerde kerk leuk om te bekijken. Dit geldt ook voor de Grote of Sint-Stevenskerk. Zie je graag ook andere indrukwekkende gebouwen dan zou je eens bij het Stadhuis langs kunnen lopen. Het complex FiftyTwoDegrees is ook bekend onder liefhebbers van architectuur en is ook een bezoek waardig. Ook zou je dan kunnen kijken bij de restjes van de omwalling. Dit bij het Hunnerpark te vinden.

Veel parken om in te ontspannen

Nijmegen is een stad die bekend staat om de vele mooien parken. Hier kun je heerlijk in wandelen en in ontspannen. Het Kronenburgpark en het Goffertpark zijn het bekendste. Toch zijn er nog vele andere mooie parken die zeker het maken van een wandeling waard zijn. Het Hunnertpark bijvoorbeeld. Hier zou je dan ook meteen de restjes van de omwalling kunnen bekijken die we net omschreven. Verder zijn het Florapark en het Distelpark leuke plekken om van de natuur te genieten. Zie je het al helemaal voor je dat je wakker wordt in een luxe hotel? Je bent dan lekker uitgeslapen en kunt meteen een fijne wandeling in een park of in de vrije natuur maken.

Nijmegen kent vele musea

Bezoek je graag musea dan is het ook goed om de stad te bezoeken. Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis verteld je alles over de stad. Wil je meer over het menselijk lichaam te weten komen dan kun je het Anatomisch Museum bezoeken. Het Velorama is een museum met fietsen. Je kunt hier alles leren van de eerste fiets en loopfiets tot de hedendaagse fiets. Wil je weten hoe het voelt om een visuele handicap te hebben dan is het muZIEum een goed Museum om te bezoeken. Het is echt een ervaringsmuseum en dit is leuk voor jong en oud. Je krijgt daar echt een goede indruk van hoe lastig het is om met deze beperking te leven.

Er is een hotel voor iedere leeftijd en doelgroep in de stad te vinden

Nijmegen is een stad die voor alle leeftijden leuk is om een bezoek aan te brengen. Een dagje uit daar heeft de stad te veel voor te bieden. Dan is het goed om een hotel te boeken. Je weet nu dat dit voordelig kan. Zelfs de meer luxere hotels die zijn voor weinig geld te boeken. Je kunt dan helemaal tot rust komen of een hotel kiezen met een zwembad waar je een duik kunt nemen. Dit zorgt ervoor dat een bezoek aan de stad helemaal een onvergetelijke ervaring wordt.

 

1
Hotel Credible

Hotel Credible is een heel gezellig en sfeervol hotel. Er is duidelijk veel moeite gedaan om een leuke sfeer te creëren en dat is zeker gelukt.

2
B&B De Prince

Dit verzorgde hotel heeft kamers in verschillende prijsklasse, maar zelfs de goedkoopste kamer is inclusief een heerlijk ontbijt.

3
Hotel Courage Waalkade

Gezellig hotel dat mooi en romantisch aan de rivier de Waal is gelegen. Ook is het prima gelegen om leuke dingen in Nijmegen te doen.

4
Bastion Hotel Nijmegen

Nette kamers op de weg naar Nijmegen. Vanuit dit rustige hotel bent u zo in de bruisende stad, maar u kunt ook van de mooie omgeving genieten.

5
Amrâth Hotel Belvoir

Een betaalbaar luxe hotel met ruime kamers aan de rand van het centrum van Nijmegen inclusief binnenzwembad en sauna.

6
Hotel Prikkels

Rustig hotel met prachtige, lichte kamers. Er hangt een frisse en gezellige sfeer in het gehele hotel. Met een verblijf in Hotel Prikkels komt u zeker goed terecht in Nijmegen.

7
Blue

Smaakvol, dat is het woord dat helemaal bij hotel Blue past. Harmonische kleurcombinaties en mooi meubels creëren een prachtige ambiance.

8
Hotel - Grand Cafe Atlanta

Grand Cafe Atlanta ligt op een geweldige locatie, midden in de levendigheid. Als u daarvan houdt, dan zit u helemaal goed.

9
Hotel Oranjestaete

Mooi hotel - in het centrum van Nijmegen - waar u zich zeker welkom en op uw gemak zult voelen. Gewoon een keurig hotel.

10
Mercure Hotel Nijmegen Centre

Dit hotel maakt een zeer professionele indruk, goed georganiseerd en alles tip top in orde. Kortom: een heerlijk hotel.