GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Rotterdam

Rotterdam is een moderne en levendige stad. Een stad die er toe doet en een stad die ook echt de uitstraling heeft van een stad. Er is altijd iets te beleven, u kunt het zo gek niet bedenken. Om volop te kunnen genieten van Rotterdam zou u een nachtje kunnen blijven slapen. Bekijk onze top 10 goedkoop hotel Rotterdam eens en kijk of er iets bij zit dat u aanspreekt.

BEKIJK DE TOP LIJST

Nederland heeft vele mooie steden die het brengen van een bezoek waard zijn. Rotterdam is ook zeker een stad die daaronder valt. Het is een stad die kan worden bezocht voor een concert of een stedentrip. Als je alle mooie plekken van Rotterdam wilt bekijken dan heb je meerdere dagen nodig. Een goedkoop hotel Rotterdam dat is dan welkom. Dit is mogelijk en deze website laat je goede en schone hotels zien die tegen een voordelige prijs te boeken zijn. Een overnachting zorgt ervoor dat je de stad op je gemak kunt bekijken. Het zorgt ook voor ontspanning. Een goed hotel dat laat koe ontspannen. Ga je naar een concert of een evenement dan is het goed om uitgerust weer naar huis te gaan. Ook dan is een overnachting aan te raden.

De stad Rotterdam is makkelijk te bereiken. Met de auto is dit prima te doen maar ook als er voor het openbaar vervoer gekozen wordt dan is het centrum van de stad snel te bereiken. De stad zelf biedt vele mogelijkheden om je snel te verplaatsen. Dit kan dan met de metro de tram en de bus. Ook heb je uiteraard de mogelijkheid om van een taxi gebruik te maken. De hotels op deze pagina die bellen graag een taxi voor je om je naar de bestemming te brengen.

Rotterdam is de stad van de cultuur

We mogen best stellen dat Rotterdam de stad van de cultuur is. In het jaar 2001 was de stad zelfs de Culturele hoofdstad van Europa. Jaarlijks worden er dan ook vele voorstellingen georganiseerd. Liefhebbers vanuit heel Europa komen dan naar de stad om deze te bekijken. Niet alleen in 2001 had de stad een titel want dit was ook in 2007 het geval. Dat jaar was het de stad van de Architectuur. Dit geeft dan ook wel aan dat er vele prachtige gebouwen in de stad te bekijken zijn. Vele belangrijke gebouwen zoals musea en zalen zijn ook gevestigd in fraaie gebouwen. De stad is ook bekend van de evenementen. Jij zal ook wel gehoord hebben van het zomercarnaval en het internationale filmfestival. Ook de Wereldhavendagen en City Racing zijn het bezoeken waard. Uiteraard zal je dan ook ’s avonds niet naar huis willen en dan is het ook weer raadzaam om een goedkoop hotel Rotterdam te bezoeken.

Muziekliefhebbers die kunnen ook bij diverse evenement terecht. De Fast Forward Dance Parade zijn zeer het bezoeken waard en dit geldt ook voor het Metropolis Festival. In september wordt jaarlijks het culturele seizoen geopend en dit wordt gedaan met R’Uitmarkt. Dit is een leuk evenement waar je alles kunt leren over de tentoonstellingen en de evenementen van dat jaar. Rotterdam is een stad voor mensen die houden van kunst en cultuur. Het is ook een stad voor creatieve mensen die graag inspiratie op willen doen. Daarbij is het ook een prachtige stad met vele indrukwekkende gebouwen en de Euromast is daar het bekendste voorbeeld van.

Uitjes voor het hele gezin

Ga je met het hele gezin naar de stad dan zijn er ook voldoende leuke plekken om te bezoeken. Deze zijn leuk voor jong en oud. Miniworld Rotterdam is een overdekte miniatuurwereld die je de stad op een hele andere wijze laat zien. Het is mogelijk om een rondtocht door de haven te maken. Dan zie je met eigen ogen waarom Rotterdam één van de grootste havens ter wereld is. Dit is een hele indrukwekkende tocht om te ondernemen. een leuk gezinsuitje dat is ook het brengen van een bezoek aan Diergaarde Blijdorp. Dit is een dag die gegarandeerd plezier biedt. Het is een dierentuin met de meest uiteenlopende dieren. Ook zijn daar diverse tentoonstellingen te vinden.

De musea die Rotterdam te bieden heeft

De meeste musea van de stad die zijn te vinden in en rondom het Museumpark. Dit is gelegen in het centrum van de stad. Samen met de Witte de Witstraat wordt dit ook wel de Kunst-As van de stad genoemd. Er zijn meer dan dertig musea om te bezoeken. Rotterdam staat bekend om de haven en het Havenmuseum moet dan ook echt bezocht worden. Ook het Maritiem Museum Rotterdam en het Mariniersmuseum hebben te maken met de zeevaart en de haven.

Liefhebbers van kunt die kunnen terecht in vele verschillende musea. Er zijn dan de bekendere museums zoals de Kunsthal en het Wereldmuseum. Hier zijn de oudere en hedendaagse kunt te vinden. Een aanrader is ook Galerie de Aanschouw. Dit is de kleinste galerie van de stad. Iedere vrijdagavond wordt de collectie hier gewisseld en is er een expositie te zien van een andere kunstenaar. Rotterdam is een stad die je zeker niet teleur zal stellen. En waar je ook heen kunt voor de wedstrijden van Feyenoord. Regelmatig zijn er in de Kuip (het stadion van Feyenoord) ook wedstrijden van het Nederlands elftal te bekijken.

1
Hotel baan

Eenvoudig en simpel hotel vlak bij het centrum. Wilt u Rotterdam ervaren dan bent u hier aan het juiste adres want het is typisch Rotterdams.

2
easyHotel Rotterdam City Centre

Het is een eenvoudig hotel, geen extraatjes, maar wat aangeboden wordt is gewoon goed.

3
Campanile Hotel & Restaurant Rotterdam Oost

Makkelijk gelegen net buiten Rotterdam zoals alle Campanile hotels. Het hotel ligt in de buurt van een metrolijn die u zo naar de stad brengt. Optimaal gemak dus.

4
Hotel Bienvenue

Op steenworp afstand van Hotel Bienvenue allerlei leuke dingen te doen en te beleven. Het hotel zelf is simpel, maar de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. U zult niets tot weinig tekortkomen.

5
Hotel Centrum

Zoals de naam zegt ligt budgethotel Hotel Centrum heel centraal in Rotterdam. Het hotel heeft een ouderwetse uitstraling, daar moet je van houden.

6
Hotel Rotterdam

Comfortabele en ruime kamers op loopafstand van centraal station én het centrum voor een betaalbare prijs.

7
Hotel Santa Maria

U zult niet voor verrassingen komen te staan. Hotel Santa Maria is een top verblijf. U kunt er goed ontspannen en heerlijk slapen.

8
Floris Hotel

Het Floris Hotel is een simpel hotel. Zolang u niet teveel eisen heeft is het een prima verblijf en bovendien zit u in de buurt van alles dat Rotterdam te bieden heeft.

9
ibis Rotterdam City Centre

Fijn hotel op een top locatie in Rotterdam. Als u voor goedkoop gaat en dus een eenvoudige kamer, dan kunt u hier met een gerust hart naartoe gaan. Het is er schoon en geen poespas.

10
Hotel Milano

Een keurig hotel met een goede prijs-kwaliteitverhouding. U ziet dan ook nog eens zeer centraal in Rotterdam.