GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Schiermonnikoog

Schiermonnikoog, een rustig, prachtig eiland waar u nog echt van de natuur kunt genieten. Auto's zijn namelijk niet toegelaten op Schiermonnikoog, dit maakt het eiland heel special en je zult dit zelfden ergens anders vinden. Bekijk onze top 5 goedkoop hotel Shiermonnikoog eens en kom goedkoop genieten van de absolute rust.

BEKIJK DE TOP LIJST

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van ons land als we kijken naar het inwonersaantal. Het is een eiland wat anders is dan Ameland en Terschelling. Dit is omdat het eiland niet met de auto te bezoeken is. Ga je met de veerboot naar het eiland toe dan heb je niet de mogelijkheid de auto op de boot mee te nemen. Dit is bij de andere eilanden wel het geval. Dit maakt het eiland een oase van rust. Hou je dan ook van rust en prachtige natuur dan is het een eiland wat echt eens bezocht moet worden. Het is dan ook nog eens mogelijk een goedkoop hotel Schiermonnikoog te boeken. Wanneer je dit doet dan kun je op een hele voordelige wijze het eiland bezoeken.

Onze website laat je meteen zien welke voordelige hotels er allemaal zijn. Dit doen we door middel van een top vijf. Dit geeft jou meteen de kans om te bekijken hoe voordelig de hotels wel niet zijn.Toch hebben wij bij het samenstellen van deze top vijf niet alleen naar de laagste prijzen gekeken. Het is voor ons ook belangrijk dat de gasten een goed verblijf hebben. Er zijn dan ook alleen goede hotels te zien. Dit hebben we getoetst aan de eerdere ervaringen van andere gasten. Jij weet dus dat je niet alleen minder betaalt maar dat je ook in een kwalitatief goed hotel verblijft.

Het verkennen van het eiland vanuit je hotel

Wanneer je een hotel hebt geboekt dan weet je dat de locatie eigenlijk altijd wel goed is. Dit is het voordeel van het kleine eiland. Je kunt eigenlijk alles wel snel bereiken. Dit kun je wandelend doen maar ook met de fiets. Op het eiland heb je de mogelijkheid om voordelig een fiets te huren. Dit geeft jou dan de mogelijkheid om het eiland goed te verkennen. De dorpskern is leuk om te bezoeken en hier vind je fraaie vaak oudere huizen. Ook zijn er nog echt de kleinere winkeltjes te vinden. Fiets je verder dan heb je ook de mogelijkheid om de natuur van het eiland te bekijken. Het hele eiland is voorzien van goede fietspaden en dit geeft je de kans om het hele eiland te verkennen. verblijf je meerdere dagen op Schiermonnikoog dan is het leuk om iedere dag een stukje te fietsen. Dit zorgt er dan voor dat je echt op je gemak het hele eiland kunt zien. Je voelt dan ook echt de rust die er op het eiland te vinden is.

Er is openbaar vervoer op het eiland

Wil je liever niet op de fiets of heb je hier de mogelijkheid niet voor dan kun je er ook voor kiezen om van het openbaar vervoer gebruik te maken. Er rijden meerdere bussen. Er is direct bij de veerboot al een halte die de mogelijkheid biedt om naar het centrum te gaan. Je hebt ook de mogelijkheid om op het eiland een taxi te nemen. Op deze wijze kun jij je dan ook vrij verplaatsen.

De stranden en plassen op het eiland

Het eiland heeft een prachtig strand wat bezocht kan worden. Hier is ook een mooi strandpaviljoen te vinden. In de zomer is het fijn om op het strand bij te kleuren. Het strand is dan niet zo druk zoals je in andere badplaatsen gewend bent. Ook als het niet zo warm is dan is het toch leuk om een bezoek aan het strand te brengen. Dit zou je dan bijvoorbeeld met de hond kunnen doen. Hier kun je samen met de hond lekker uitwaaien. Er zijn ook hotels op het eiland te vinden waar je een huisdier mee mag nemen.

Kies voor een lekkere overnachting en bekijk alle bezienswaardigheden

De keuze voor een goedkoop hotel Schiermonnikoog is ook goed als je alle bezienswaardigheden wilt bekijken. Er zijn er voldoende om een aantal dagen mee te vullen. De vuurtoren die moet je echt gezien hebben. Deze zie je al vanaf de boot maar je hebt ook de mogelijkheid om deze van dichtbij te bekijken. Er zijn er twee op het eiland waarvan er één nog nog steeds in gebruik is. Er zijn ook een aantal musea die het bezoeken waard zijn. Dit is dan het Bunkermuseum Schlei. Dit is een museum die je verteld over de geschiedenis in de tweede wereldoorlog. Ook is er een schelpenmuseum op het eiland te vinden.

Er is een heus openluchtmuseum en dit is ’t Fiskerhuske. Dit museum bestaat uit een aantal kleine vissershuisjes. Ook leert dit museum je meer over het ontstaan van het plaatsje Moddergat. Zowel voor kinderen als volwassenen is er genoeg om te beleven op het eiland. Het is ook een eiland wat geschikt is om een romantisch weekendje heen te gaan. Wat de reden ook is als je verblijft in een voordelig hotel met veel (luxe) faciliteiten dan weet je al van tevoren dat het een succesvol bezoek zal worden.

1
Strandhotel Zandt aan Zee

Eenvoudige kamers op een werkelijk prachtige locatie gelegen aan het strand. Er is geen hotel op Schiermonnikoog dat zo dicht bij het strand ligt als het Strandhotel Zandt aan Zee.

2
Herberg Rijsbergen

Het hotel is prachtig gelegen in het groen en er hoort een prachtige, grote tuin bij het hotel. Het is echt genieten en het hotel heeft een aangename uitstraling waardoor je je welkom voelt.

3
Hotel de Tjattel

Uitstekend hotel gelegen in het dorp op Schiermonnikoog. De kamers zijn gewoon en eenvoudig, maar meer heeft u ook niet nodig op dit mooie eiland.

4
Hotel Brasserie Om de Noord

Klein hotel met prachtige, comfortabele kamers. Gezellig en rustig, de perfecte combinatie.

5
Hotel Cafe Restaurant Duinzicht

Fijn hotel op Schiermonnikoog dat u alles kan bieden wat u maar nodig heeft om uw uitstapje tot een succes te maken.