GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Schiphol

Hieronder hebben we de lijst van 10 goedkoopste hotels bij of vlakbij Schiphol Airport voor je samengesteld.

BEKIJK DE TOP LIJST

Een lange reis wilt u natuurlijk niet beginnen met een hoop stress om op tijd op Schiphol te zijn. Helemaal niet als u ver weg woont en u een flinke afstand moet afleggen om op de luchthaven aan te komen. De laatste tijd lijken files richting de luchthaven heel gewoon te worden. Hierdoor bent u flink wat tijd en stress kwijt voor u op de luchthaven aankomt. Gelukkig kan u tegenwoordig een goedkoop hotel Schiphol boeken. Wij hebben een top 10 gemaakt met voordeligste plekken om te overnachten bij Schiphol. Naast onze top 10 hebben wij een aantal tips voor het kiezen van een hotel bij Schiphol.

Overnacht rondom de luchthaven

U kan ervoor kiezen om echt op Schiphol te overnachten of in hotels rondom de luchthaven. De voordeligste keuze is vaak een accommodatie op 1 a 2 kilometer afstand van de luchthaven. Overnachten in de terminal klinkt als prettig, maar is vaak extreem duur. Dit heeft alles te maken met de hoge kosten en het beperkte aantal kamers. Als u rondom de luchthaven kijkt dan kunnen de prijzen uiteen lopen en kan u als u op tijd boekt nog een goedkoop hotel vinden.

Parkeren bij het hotel

De parkeerkosten in en rondom Schiphol zijn niet goedkoop. Ondanks dat u al een plekje heeft gereserveerd moet u alsnog één dag van te voren parkeren bij het hotel. Het is dan prettig als u gratis kan parkeren. Soms lijkt het alsof een accommodatie goedkoop is, maar dan zijn de parkeerkosten niet inbegrepen. U betaald dan soms nog € 20 voor het parkeren van uw auto. Het is slim om dit mee te nemen als u de prijs van de kamers vergelijkt. Vooral als u ergens uw auto kwijt moet is het handig dat u weet dat dit geen probleem gaat zijn.

Shuttleservice naar de luchthaven

Als u overnacht in de accommodatie dan kan u vaak gebruik maken van een gratis shuttleservice van en naar de luchthaven. De meeste hotels bieden deze als service aan hun klanten aan. U kan in overleg met de accommodatie afspreken hoe laat u op de luchthaven moet zijn. De shuttlebus zorgt er vervolgens voor dat u op tijd wordt weggebracht. Let wel goed op of dit echt is inbegrepen. De afstanden van de accommodaties zijn vaak net te groot om te gaan lopen en de meeste taxi’s zien het niet zitten om de korte afstanden te rijden.

Ontbijt bij uw overnachting

Een aantal accommodaties bieden een gratis ontbijt aan bij uw overnachting. Als u hier gebruik van wil maken dan is het slim om dit te gaan vergelijken. Er zijn ook hotels waarbij u relatief weinig betaald voor uw overnachting, maar waarbij het ontbijt niet is inbegrepen. Als u wel gebruik wil maken van het ontbijt dan betaald u soms wel een toeslag van € 20 of meer. Daarnaast is het ook slim om te kijken of u wel gebruik gaat maken van het gratis ontbijt. Als de ontbijtzaal om 06.00 opengaat en u vertrekt om 05.00 dan gaat u er geen gebruik van maken. Dit is dus slim om mee te nemen bij uw prijsvergelijking.

Afstand tot de luchthaven

Bij ieder hotel staat aangegeven hoe ver de accommodatie van de luchthaven afligt. Een goedkoop hotel ligt vaak verder van Schiphol af. Het is alleen wel slim om te kijken hoe lang u erover doet om bij de luchthaven te komen. Als u er alsnog een half uur over doet kan het verstandig zijn om iets dichterbij te verblijven. Tenzij het u natuurlijk meer dan waard is om goedkoop te overnachten en u bereid bent wat langer erover te doen om bij het vliegveld aan te komen. Dit zijn keuzes waar u goed over na moet denken als u een hotel boekt.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

U kan natuurlijk ook uw auto thuis laten staan en met het openbaar vervoer naar het hotel afreizen. Het hotel moet dan wel bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Het is vaak mogelijk om met de trein naar Schiphol af te reizen en vanaf hier de shuttle service te pakken. De meeste accommodaties bieden een gratis haal en breng service aan. Spreek dit wel even goed af met de accommodatie als u van plan bent om met het openbaar vervoer te komen.

Boek een goedkoop hotel nabij Schiphol

Met de hulp van onze top 10 kan u eenvoudig een leuk hotel vinden. Alle accommodaties liggen in de buurt van het vliegveld en zijn door ons persoonlijk geselecteerd. We hebben goed gekeken naar de prijs/kwaliteit verhouding. U krijgt dus altijd een net hotel tegen een voordelig tarief. Door te overnachten op het vliegveld kan u een hoop stress besparen en met een gerust hart naar het vliegveld afreizen. U kan zo ontspannen aan uw vakantie beginnen zelfs als u midden in de nacht vertrekt.

1
Sheraton Amsterdam Airport Schiphol

Het hotel welke het dichtste bij Schiphol zelf ligt. Slechts op 200 meter, je loopt dus gemakkelijk naar de luchthaven toe vanaf dit hotel. Ideaal om heerlijk uit te slapen en op je gemak daarna in te checken.

2
citizenM Schiphol Airport

500 meter vanaf Schiphol. In verhouding prijs - afstand is dit de beste keuze. Heel dichtbij (je kunt lopen) voor een prima prijs.

3
Tulip Inn Amsterdam Airport

3km van schiphol, maar wel met airport shuttle. Dit hotel is een stuk goedkoper dan de hotels direct bij de luchthaven. De shuttle brengt je op elk moment van de dag keurig naar schiphol. Prijs bewuste keuze en toch van alle gemakken voorzien.