GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Tilburg

Tilburg is een veelzijdige, jonge stad en sfeervolle stad in Noord-Brabant. Het is er gezellig en levendig en u kunt er van alles doen. Ook de omgeving van Tilburg heeft veel te bieden zoals natuurlijk de Efteling en de Beekse Bergen. Bekijk onze top 5 goedkoop hotel Tilburg en vind gemakkelijk de perfecte kamer om van uw uitje in Tilburg een succes te maken.

BEKIJK DE TOP LIJST

Tilburg is een leuke en gemoedelijke stad in Noord-Brabant. Het is een grote stad die vooral bekend is van de Tilburgse Kermis. Dit is een grote kermis waar zowel jong als oud zich dagen kunnen vermaken. Het kan zijn dat je deze kermis wilt bezoeken en dat je daarom op zoek bent naar een goedkoop hotel Tilburg. Toch kunnen er ook vele andere redenen zijn. Wat de reden ook is wij bieden je een top vijf met de meest voordelige hotels van de stad. Deze top vijf zie je aan de rechterkant. Het is dan mogelijk om snel eden voordelig en goed hotel te boeken. Neem dan voor het boeken wel een kijkje bij de faciliteiten van de hotels. Zo weet je meteen of deze aan je eisen voldoen.

Wanneer je naar de stad gaat dan zal je ook vast een goedkoop hotel Tilburg willen boeken. Je hebt misschien al een beetje op deze website rondgekeken en dan heb je kunnen zien dat je hier vele voordelige hotels kunt boeken. Dit geldt ook als je een bezoek aan de stad Tilburg brengt. Het is dan niet alleen een goed idee een overnachting te boeken als je voor je plezier naar de stad gaat. Is er een andere reden dat je in Tilburg moet zijn zoals voor familie dan is een hotel ook aan te raden. Is het bezoek voorbij dan kun je de stad bezoeken. ’s Avonds kun je dan van de dag bijkomen in je hotel.

Een hotel in Tilburg geeft je meer mogelijkheden om van de stad te genieten

Ga je met de partner en de kinderen naar de stad dan is er voldoende te doen. De Efteling ligt weliswaar niet in de stad maar die is wel snel te bereiken. Ben je al van plan een bezoek aan dit attractiepark te brengen dan is het een goed plan om dit te combineren met een bezoek aan de stad Tilburg. Hou je van dieren dan is het Safaripark Beekse Bergen een aanrader. Hier rij je met de auto door het park waar de dieren loslopen. Het is dan een hele andere ervaring van een dierentuin bezoeken. Wil je wel de ervaring van een dierentuin dan kan de Dierenpark De Oliemeulen worden aangedaan. Daar vind je vele (exotische) beesten om te bekijken. Ben je iemand die vooral interesse heeft in reptielen dan zou je ook een uitstapje naar Breda kunnen maken. Hier vind je het Reptielenhuis De Aarde. Genoeg parken die te bezoeken zijn waar je de leukste dieren kunt zien.

De kinderen die zullen vast veel energie hebben gekregen van al dit moois wat er te zien is. In Speelland Beekse Bergen kunnen ze de energie kwijt. Dit is een prachtig kinderspeelparadijs. De ouders die kunnen dan lekker bijkomen met een drankje terwijl de kinderen spelen. Dit is ook een prima attractie om te combineren met een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen.

Een museum in Tilburg bezoeken

Wil je meer leren over Brabant dan kan dit in het Brabants Museum Oosterhout. Dit is een museum wat op kleine afstand van Tilburg ligt. Ook het Nationaal Kamp Vught is indrukwekkend. Dit is ook op korte afstand van de stad met de auto. In Tilburg zelf vind je het Textielmuseum. Dit is leuk om te zien als je meer over deze stof en kleding te weten wilt komen. Er zijn daar onder andere oude machines te zien en er wordt je meer geleerd over hoe de stof wordt verwerkt. Kinderen zullen het naar de zin hebben in het Speelgoedmuseum Op Stelten. Deze is ook in Oosterhout te vinden. Je zou deze dan kunnen combineren met een bezoek aan het Brabants Museum. Zo is het een leuke dag voor zowel jong als oud.

Na het ontwaken in je hotel een wandeling door het park maken

Tilburg kent een aantal bekende stadsparken. De drie meest bekende die zijn allemaal ontworpen door Leonard Springer. Dit zijn het Wilhelminapark, het Wandelbis en het Leijpark. Het is leuk om in deze parken rond te lopen en de parken zijn ook zeer geschikt voor een romantische wandeling met je geliefde. Het park Oud Warande is ook een bezoek waard. Dit is één van de best bewaarde sterrenbossen van ons land. Een sterrenbos is een bos met paden die vanuit het middelpunt straalsgewijs naar de uiteinden wijzen. Deze paden die vormen zodoende een ster.

De stad op de juiste manier ontdekken als je uitgerust het hotel kunt verlaten

We hebben je nu verteld wat er allemaal in en rondom de stad te beleven is. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker door de stad lopen en winkelen. Heb je honger gekregen dan zijn er leuke restaurants die een gevarieerd aanbod aan eten bieden. Heb je er dan voor gekozen om een goedkoop Hotel Tilburg te boeken dan weet je dat je in alle rust kunt genieten van de stad. Wanneer je moe bent of alles naar wens hebt gezien dan ga je terug naar het hotel. Daar kun je dan helemaal tot rust komen. Dit zorgt er dan voor dat je volgende dag uitgerust huiswaarts kunt gaan.

1
Ibis Tilburg

Het absoluut goedkoopste hotel in Tilburg. Ibis staat voor eenvoudig, maar goed en ook het hotel in Tilburg voldoet aan dit concept.

2
Mercure Hotel Tilburg Centrum

Dit hotel ligt prachtig in de gezellige binnenstad van Tilburg. Ondanks de centrale ligging in de drukke binnenstad zult u toch heerlijk slapen, want geluid van buiten dringt niet door op de kamer.

3
Hotel De Druiventros

Hotel De Druiventros ligt buiten Tilburg, maar er zijn zoveel leuke dingen te doen in de omgeving zoals de Beekse Bergen, de Efteling, maar ook Tilburg is snel te bereiken met de bus.

4
Bastion Hotel Tilburg

Een uitstekend hotel waar u ook nog eens gratis kunt parkeren. In de buurt van de A58 gelegen waardoor u zo overal bent, in het centrum van Tilburg als op leuke plekken in de omgeving.

5
City Hotel Tilburg

Ideaal in het centrum gelegen bij het centraal station en vele leuke cafés. Het City Hotel ligt precies in het uitgaansgebied en de winkelstraten. In de weekenden is het hier gezellig druk.