GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Valkenburg

De mooie natuur rond Valkenburg is een touristische trekpleister. U zult dan waarschijnlijk ook graag een nachtje of twee willen blijven. Bekijk onze top 10 goedkoop hotel Valkenburg eens en u zult zeker een geschikt, goedkoop hotelletje vinden.

BEKIJK DE TOP LIJST

Valkenburg is een plaats die bekend staat om het toerisme. De stad is daar ook helemaal op ingericht. Er zijn veel mensen op zoek naar een goedkoop hotel Valkenburg. Wanneer jij dit ook zoekt dan zal je merken dat dit niet heel erg lastig te vinden is. Wil je meteen een hotel boeken kijk dan maar eens bij de prijzen van de hotels die wij je aanbieden. Het zal je echt verbazen hoe eenvoudig het is om een goed hotel tegen een lage prijs te boeken. Je kunt dan in alle rust deze stad bekijken en zelf komen te weten waarom het zo leuk is om de stad te bezoeken. Als je eenmaal in stad bent geweest dan zal je ook zeker weer eens terug gaan komen.

Het zal je niet zijn ontgaan dat er een top tien op deze website is te zien waar voordelige hotels te boeken zijn. Dit zijn niet alleen de meest voordelige hotels maar ook de hotels waar het goed verblijven. De faciliteiten die zijn daar prima op orde. Ook zijn het verblijven waar het met de hygiƫne goed gesteld is. Dit zijn allemaal zaken die de gasten van een hotel belangrijk vinden. Jij bent er dan ook verzekerd dat als je een bezoek aan deze hotels brengt dat het een prettig verblijf zal worden. Dit maakt het dan dat je op een ontspannen manier Valkenburg kunt bezoeken.

Vanuit je hotel binnen een kwartier in de vrije natuur van Valkenburg

Wat veel mensen naar de stad trekt dat is de prachtige natuur die er in en rondom het stadje te vinden is. Vind jij het leuk om rustig te wandelen of te fietsen dan kun je dit bij deze stad doen. Je zal dan niet snel uitgekeken raken op al het moois wat er in de natuur te zien is. Toch is ook een wandeling door het stadje erg leuk. Dit is dan vooral omdat je dan lekker kunt winkelen. Het heeft ook een heel ander gezicht dan de grote steden. Dit maakt het allemaal wat anders en dit is wat het ook zo leuk maakt. Ook het rondkijken op de verschillende pleinen is erg leuk. Hier kun je dan even rustig zitten op een gezellig terras. Er zijn vele gelegenheden waar een hapje en drankje genuttigd kan worden.

De stad die biedt je verder leuke gebouwen om te bekijken. De Grafkapel Cauberg is erg mooi om te bezoeken. Je hoeft dan niet eens religieus te zijn om dit gebouw te kunnen waarderen. De Romeinse katakomben die doen ook heel idealistisch aan en zijn zeer de moeite waard. Met kerst is er de naam van de stad ineens ‘Kerststad Valkenburg’. De stad hoort dan volgens televisiezender CNN bij de twaalf beste bestemmingen om de kerst door te brengen. Den naam is een verzamelnaam voor de verschillende activiteiten die er rond de kerst te beleven zijn. Vooral de kerstmarkt in de Mergelgrotten zijn dan ets bezoeken waard.

Er zijn vele attracties in Valkenburg te bezoeken

We noemden net al dat de Mergelgrotten leuk zijn te bezoeken met de kerstmarkten. Toch zijn deze de rest van het jaar ook zeer de moeite waard. Er zijn verschillende mergelgrotten die dan bezocht kunnen worden. Onder andere de Gemeentegrot, de Fluweelgrot en het Grottenmaquarium zijn dan het brengen van een bezoek waard. Naast de grotten zijn er ook diverse molens en kastelen die bezocht kunnen worden. Dit zijn attracties die geschikt zijn om met het hele gezin te bezoeken. Het laat ook meteen zien hoe leuk dit gedeelte van Nederland kan zijn.

Een hotel boeken voor jong en oud

Bezoek je met het gezin Valkenburg dan is het leuk ok de Wilhelminatoren te bezoeken. Hier vind je ook de bijbehorende kabelbaan. Daarbij is er voor de kinderen dan ook Pretpark de Valkenier en het Sprookjesbos. Hier alleen zal je een dag door kunnen brengen. Wanneer je in de zomer gaat dan zijn er ook meerdere zwembaden waar een duik kan worden genomen. In het openluchttheater van de stad kunnen voorstellingen bekeken worden. En vlak daarbij zal je ook in het rotspark een leuke tijd kunnen hebben. De volwassen die kunnen een bezoekje brengen aan het kuurpark of een gokje wagen in het casino.

Valkenburg is een stad waar voor iedereen wat te vinden is. Jij hebt nu een goed idee wat er allemaal te doen is. Waarschijnlijk zal je nu meteen op zoek gaan naar een goedkoop hotel Valkenburg. Of je nu over een tijdje deze stad wilt bezoeken of last minute naar het zuiden wilt afreizen dat maakt niet uit. Bij ons boek je altijd voor de laagste prijs en weet je dat je niet te veel betaald. Het is dan leuk om in de stad rond te lopen maar ook de hotels bieden fijne faciliteiten. Ook daar kun jij je dan heerlijk laten verwennen en lekker relaxen.

1
Hotel Restaurant GESTE

Het goedkoopste hotel in Valkenburg waar voormalige gasten ook nog eens uiterst tevreden mee zijn, dat zie je niet veel.

2
Hotel Pension Oranje

Een kleinschalig, eenvoudig hotel, maar wat ze doen, doen ze uitstekend. U gaat hier niets tekortkomen.

3
Hotel RIMA

Hotel RIMA ligt mooi in Valkenburg. Een eenvoudig hotel voor een goede prijs.

4
Le Bistro

Een elegant hotel, fijn gelegen in het hartje van het schilderachtige Valkenburg. Vanwege de scherpe prijzen van de kamers valt er sowieso niets te klagen.

5
La Casa

Gezellig bedrijvig hotel door het restaurant dat erbij hoort. De kamers zijn eenvoudig, maar het restaurant daar kunt u heerlijk sfeervol eten.

6
De Heek

Hotel De Heek is gewoontjes goed. Het is heerlijk rustig buiten het soms te drukke Valkenburg gelegen waardoor u hier heerlijk kunt slapen.

7
Hotel Dupuis

Uitstekend hotel op een toplocatie in Valkenburg. Hotel Dupuis is gewoon een aanrader als u een paar dagen in Valkenburg wilt verblijven.

8
Huis Ter Geul

Een vriendelijk hotel waar ze u graag zullen verwelkomen. Het hotel ligt op een goede locatie net buiten het centrum van Valkenburg, maar in de buurt van de bossen.

9
Hotel de Eik

Een goed betaalbaar gezellig hotelletje. Er hangt een huiselijke sfeer, daar moet u van houden, maar men probeert het u, als gast, erg naar de zin te maken.

10
Hotel De Uitkijk

Als u verblijft in dit hotel dan kunt u alle kanten op. Valkenburg ligt op loopafstand, maar ook verschillende mooie parken in de buurt waar u lekker kunt wandelen.