GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Vlieland

Vlieland is een prachtig waddeneiland dat u niet mag bezoeken met motorvoertuigen. Het is er daarom heerlijk rustig en het eiland heeft ook maar één dorpje Oost-Vlieland, waar de meeste mensen wonen. Kom genieten van deze overheersende rust. Bekijk onze top 5 goedkoop hotel Vlieland zodat u gemakkelijk een geschikt hotel kunt vinden voor uw bezoek aan dit bijzondere eiland.

BEKIJK DE TOP LIJST

Lijkt het jouw heerlijk om een weekend weg te gaan? Goedkoop hotel Vlieland boek je eenvoudig online via onze boekingssite. Voor een weekendje weg kun je online de prijzen van verschillende hotels vergelijken. Dit prachtige Waddeneiland ligt op twee uur varen van de kust en is perfect voor een weekend weg. Bekijk het aanbod met goedkope hotels en vergelijk direct de beoordelingen van hotelgasten die je voorgingen. Het aanbod in hotels op Vlieland varieert van simpele 3 sterren hotels tot luxe 4 sterren accommodaties. De meeste hotels op het eiland zijn uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt. Online kan je zien waar de scherpste aanbieding is en welke accommodatie op dit moment nog beschikbaar is.

Vergelijk de prijzen met je vertrekdatum

De datum van je weekendje weg kan bepalend zijn voor de prijs. In het hoogseizoen betaal je uiteraard meer, dan tijdens een standaard weekend. Gemiddeld moet je voor een hotel in Vlieland rekenen op € 100 per nacht. Als je een hotel onder de € 100 kan vinden, dan heb je een goedkoop hotel gevonden. In het hoogseizoen kan je voor een weekend het dubbele betalen op het Waddeneiland. Buiten het hoogseizoen betaal je € 200 voor een weekend en in de schoolvakanties € 400. Als de temperaturen stijgen, dan kan de prijs flink oplopen. Als je goed gaat vergelijken, dan kan je een hotelkamer vinden voor € 150 per weekend.

Het hoogseizoen op Vlieland

De prijzen voor hotelkamers op Vlieland stijgen vooral tijdens de schoolvakanties. Zelfs in de herfstvakantie gaan we massaal een weekje naar Vlieland. Als je de mogelijkheid hebt om buiten het hoogseizoen op het eiland te verblijven, dan is dit wel een aanrader. Naast schoolvakanties kunnen de temperaturen invloed hebben op de prijzen. Een warme nazomer kan zorgen voor stijgende prijzen. Met mooi weer is het extra leuk om een weekend weg te gaan. Er zijn genoeg mensen die last minute nog een weekend weg boeken. Je ziet dat de prijzen stijgen, zodra er massaal geboekt wordt. Je kan dit voorkomen door je weekend weg al lang van te voren vast te leggen. Als het weer tegenvalt, dan is er natuurlijk ook nog genoeg te doen op het Waddeneiland.

Wanneer kan je het beste een hotel boeken?

Elk seizoen op Vlieland is een unieke beleving. Tijdens de zomermaanden stromen bij warm weer de stranden vol en is het heerlijk om te zwemmen in de zee. Ondanks dat het zomer is blijft het weer verraderlijk en kan het flink gaan waaien. Tijdens een sterke zeewind is het heerlijk om even uit te waaien tijdens een wandeling over het strand. In de herfst vind de beroemde vogeltrek plaats op het eiland. Vogelkenners kijken hun ogen uit terwijl honderden vogels naar het eiland komen. In de winter valt er met een beetje geluk een laagje sneeuw over het eiland. De sneeuw geeft het eiland een magisch uiterlijk. Na een strenge nacht vorst ligt er zelfs een laagje ijs over het Wad. In de lente zie je de bomen uitlopen en staat het hele eiland in bloei. Het maakt eigenlijk niet uit wanneer je een hotel op Vlieland boekt. Als je datum nog niet vast staat, dan is het slim om eens te kijken naar de prijzen. In de schoolvakanties kunnen de prijzen flink stijgen. Probeer deze periodes te mijden en boek een goedkoop hotel op Vlieland.

De leukste plekjes om een hotel te boeken

Ga je voor het eerst naar Vlieland? Het is leuk om van te voren te weten waar je het beste kan zitten. Eén van de leukste plekjes om een hotel te boeken is Oost-Vlieland. De meeste hotels zijn op dit deel van het eiland te vinden. De hotels liggen voornamelijk in het enige dorp van het eiland, Oost-Vlieland. In het dorp kan je genieten van knusse restaurantjes en luxe hotels. De meeste hotels liggen op een kwartiertje wandelen van het strand. Je hebt zo geen auto nodig om het strand te bereiken. Dit is maar goed ook want het eiland is volledig autoluw voor toeristen! Als je Vlieland echt wil ontdekken, dan kan je het beste een fiets huren. Met een fiets kan je niet alleen je hotel eenvoudig bereiken, maar ook de mooiste plekjes op het Waddeneiland.

Waar moet je opletten bij het boeken van een goedkoop hotel Vlieland?

Als je een hotel gaat boeken, dan is het vooral goed om te letten op de prijs. Alleen bij ons kom je echt voordeligste hotels tegen. Onze website is onafhankelijk en hoeft dus geen extra winst te maken op bepaalde type hotels. Je kan direct zien welk hotel het goedkoopste is. Probeert ook te letten op de datum want er kunnen flinke verschillen zitten in de prijs. Naast de prijs is het handig om de beoordelingen van eerdere hotelgasten te lezen. Je kan in de beoordelingen lezen hoe andere hotelgasten het eiland en het hotel hebben ervaren. Daarnaast is het handig om een hotel te boeken waarbij bijna alles op loopafstand is omdat je geen gebruik kan maken van een auto op het Waddeneiland. Boek vandaag nog een goedkoop hotel op Vlieland via onze website.

1
Hotelletje de Veerman

Voor een heerlijk weekendje/vakantie of zelfs maar één nachtje, bij Hotelletje de Veerman zit u helemaal goed. Het is een heerlijk hotel.

2
Hotel Zeezicht

Een mooi hotel op een uitstekende locatie. Natuurlijk heeft u een prachtig uitzicht op zee, zoals de naam van het hotel aangeeft.

3
De Herbergh van Flielant

De kamers van De Herbergh van Flielant zijn volledig uitgerust en het hotel ligt op een prima locatie in het centrum van het dorpje Oost-Vlieland. Recente bezoekers zijn bovendien te spreken over het eten in het hotel-restaurant.

4
Badhotel Bruin

Gezellig hotel op Vlieland waar alles dat u zich maar kan wensen aanwezig is. Van wellness tot goede service en van goed eten tot binnenzwembad.

5
Hotel DoniaState

Een modern hotel waar iedere kamer van een balkon is voorzien vanwaar u uitzicht hebt op de bossen of de duinen. Het is een heerlijk rustig hotel.