GoedkoopHotel.NL

Goedkoop hotel Zaandam

Zaandam is een bijzonder stadje in de buurt van Amsterdam. U kunt goedkoop in Zaandam verblijven en uitstapjes maken naar Amsterdam, want met de trein bent u er zo. Zaandam is echter ook echt het bezoeken waard. Het heeft een rijke en bedrijvige geschiedenis en natuurlijk is het de ideale plek van waaruit u een bezoek kunt brengen aan de Zaanse Schans. Bekijk onze top 5 goedkoop hotel Zaandam en hopelijk zit er een mooi hotel bij voor u.

BEKIJK DE TOP LIJST

Zaandam is een mooie plaats die aan de weerszijden van de Zaan ligt. Het is een stad die anders is dan andere steden. Je kunt wel zeggen dat het bestaat uit twee parallelle dijken, de oostzijde en de westzijde. Hier zijn dan later paden op aangelegd. Dit maakt het een zeer leuke stad om te bezichtigen. Het is voor veel bezoekers dan ook gewenst een goedkoop hotel Zaandam te vinden. Wanneer jij hier ook naar op zoek bent dan ben je op de goede pagina terechtgekomen. Wij laten je dan graag zien welke goedkope hotels er zijn. Dit zijn hotels die ook netjes zijn. Dit zal voor jou als gast dan de perfecte combinatie zijn.

Zoals je misschien al had gezien hebben wij een top vijf voor je samengesteld. In deze top vijf zijn dan de beste hotels met de laagste prijs geplaatst. Jij kunt deze hotels makkelijk boeken. Dit kan voor over een tijdje maar als je graag last minute Zaandam wilt bezoeken dan is dit ook mogelijk. Misschien lees je deze tekst wel en wil je zelf zien hoe mooi de stad is. Je boekt dan meteen een voordelig hotel en misschien kun je dan al binnen een paar dagen gaan genieten van het hotel en van al het moois dat de stad je te bieden heeft.

Vanuit het hotel loop je zo de indrukwekkende stad in

Veel hotels op deze pagina zijn centraal gelegen en dat betekent dat je zo de stad inloopt als je het hotel verlaat. De stad is bij uitstek geschikt om een wandeling door te maken. De stad kent vele rijksmonumenten en die zijn echt het bekijken waard. Laten we maar eens beginnen met de kerken. Zaandam heeft er vier uit de zeventiende eeuw. De Oostzijde kerk is dan een leuke kerk om te bezoeken en dit geldt ook voor de Westzijderkerk. Deze laatste heeft een houten torenspits en gebrandschilderde ramen. Ook als je niet gelovig bent is het leuk om deze kerken te bezichtigen. Ook stad heeft ook een moskee en dit is ook mooi gebouw om te bekijken. Zaandam kent ook vele verschillende villa’s. Deze zijn bijna allemaal in de tweede helft van de negentiende eeuw gebouwd. Het leuke is dat ze allemaal een eigen stijl hebben. Dat maakt het meteen ook zo leuk om deze te bekijken.

Wil je graag andere gebouwen bekijken dan is de Held Jozua een goede tip. Dit is een houtzaagmolen die gebouwd is in 1719. Deze is middenin een woonwijk te vinden. Het hoofdkantoor van de Albert Heyn zal de mensen aanspreken die van moderne architectuur houden.

Bezoek ook eens een museum als je een hotel boekt in Zaandam?

Zaandam is een stad die ook leuke musea kent. Het Zaans museum mogen we wel een must see noemen. Dit museum laat je de geschiedenis van Zaandam en de Zaanse Schans kennen. Het Tsaar Peterhuisje is ook leuk om te bekijken. Dit is een houten huisje. Deze is gemaakt door scheepstimmerman Gerrit Kist. De Russische Tsaar Peter de Grote verbleef hier in 1697 een aantal dagen. Hou je van chocolade dan zal je Verkade vast wel kennen. Deze heeft ook zijn eigen museum en dit is het Verkadepaviljoen. Je kunt hier alles leren over het verleden van dit bedrijf. Andere museums die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn het Politiemuseum en het Hembrugmuseum.

Een bezoek brengen aan de Zaanse Schans

De Zaanse Schans moet je echt bezocht hebben als je een bezoek aan Zaandam brengt. Dit is een prachtig natuurgebied en dit is Nederland op zijn mooist. Hier zie je ook diverse molens en uitgestrekte velden. Een bezoek aan Zaandam laat je ook echt zien hoe mooi ons land kan zijn. Wandelen door Zaandam is al leuk maar als je een wandeling door de Zaanse Schans maakt dat zal je echt onder de indruk zijn van de mooie natuur.

Wat je ook zou kunnen doen dat is een goedkoop hotel Zaandam boeken en vervolgens een dagtrip naar Amsterdam maken. Het is maar een klein stukje en dit kan dan met de auto of met de trein. In de meeste gevallen is het boeken van een hotel in Zaandam goedkoper dan in Amsterdam. Ook zijn de hotels in onze hoofdstad vaak vol. Wanneer dit het geval is dan neem je een kijkje welke hotels er nog in Zaandam beschikbaar zijn. Je kunt dan een dag Amsterdam bezoeken en de dag erna zou je dan Zaandam kunnen bekijken.

Kijk dus eens goed welke hotels er allemaal zijn. De hotels die op deze pagina staan die zijn niet alleen voordelig. Ze hebben ook vele faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Wil je graag een duik in een mooi zwembad nemen dan zijn er voldoende hotels die dit ook mogelijk maken. Kijk dan ook niet alleen naar de prijzen maar ook naar de faciliteiten die er worden aangeboden.

1
Ibis budget Amsterdam Zaandam

De prijs-kwaliteitverhouding is prima in orde in dit Ibis budget hotel. De kamers zijn zoals te verwachten eenvoudig, maar goed.

2
BEST WESTERN Zaan Inn

BEST WESTERN Zaan Inn is ideaal gelegen bij het centraal station (binnen 20 min staat u in Amsterdam), maar het hotel biedt ook gratis parkeergelegenheid. Een ideaal hotel voor iedereen die een bezoekje komt brengen aan Zaandam.

3
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Het hotel ziet er heel mooi, sfeervol en bijzonder uit van de buitenkant en de kamers zijn goed. Dicht bij het centraal station gelegen, zodat u alle kanten op kunt met een verblijf in het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.

4
Bastion Hotel Zaandam

Bastion Hotel Zaandam biedt gewoon een goede accommodatie voor iedereen. U kunt er bovendien ook gratis parkeren, zoals het hoort.

5
Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Een prachtig hotel op een nog mooiere locatie. U slaapt tussen de molens van de Zaanse Schans. Het is echt heel bijzonder en het is heerlijk slapen.